İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Gezi Programı Hakkında Detaylar
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Beyaz Gezi Programı , İstanbul'un tarihi alanlarından bir çoğunu hiç bir ücret ödemeden gezebilme fırsatı sunuyor.

Beyaz Gezi programı dahilinde 30-45 kişilik gruplar oluşturarak İstanbul'un tarihi alanlarını ve dev projelerini gezebilme fırsatına sahip olabiliyorsunuz. Bu programa katılmak isteyen vatandaşların İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren 153 numaralı telefondan Beyaz Masa ekiplerine ulaşması ve randevu alması yeterli oluyor.Bu mükemmel tarihi gezinin ardından misafirlere öğle yemeği ikramında da bulunuluyor. Bu eğlenceli aktiviteler esnasında sizden hiç bir ücret talep edilmiyor. Projenin amacı şehir içerisinde veya diğer illerden gelen misafirlere İstanbul'un projelerini tercümanlar eşliğinde gezdirmek ve tanıtmaktır.

Beyaz Gezi'ye Nasıl Katılabiliriz ?

Beyaz geziye katılmak isteyen grupların 153 'ü arayarak beyaz masadan başvuru yapması gerekmektedir. Ardından başvurunuz Beyaz Gezi ekiplerine iletiliyor ve sizle iletişime geçilerek gezinin yapılabileceği gün ayarlanıyor. Daha detaylı bilgi ve sorularınız için İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ne bağlı olan 153 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Beyaz Gezi Ücretli Mi ?

Beyaz Gezi'nin tüm giderleri İstambul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmaktadır. Hiç bir katılımcıdan bir ücret talep edilmemektedir. Öğle yemeği de dahil olmak üzere gezi süresince hiç bir hizmet için ücret talebi bulunmamaktadır.

Girişimci / Badu Reklam Ajansı Kurucu Ve Yöneticisi Sosyal medya uzmanı ve Kampanya Yöneticisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al