Dogecoin Show
Son günlerde kripto paralar arasında adından en çok söz ettiren Dogecoin büyük bir trende girdi. Elonmusk'un tek bir paylaşımı dogecoinin değerini katladı. Yeni kripto para birimlerinden biri olan Dogecoin, bir günde yüzde 812,46 değer kazandı ve değeri 0,07 dolara, 9 milyar 394 milyon dolarlık piyasa hacmine ulaştı. Dogecoin'de yaşanan hızlı yükselişin ardından bazı kripto para piyasaları Dogecoin birimine dair işlemleri durduğunu açıkladı.

Dogecoin Nedir?

Litecoin tabanlı bir elektronik para birimi olan Dogecoin, piyasaya 8 Aralık 2013 tarihinde giriş yaptı. Logosu bir internet fenomeni olan Doge'un esinlendiği Shiba Inu cinsi köpek olan Dogecoin, diğer kripto para birimlerine göre hızlı bir üretim trendiyle başladı. Ticari uygulanırlığı az olmasına rağmen sosyal medya kullanıcılarının internette bağış sistemi olarak kullanması Dogecoin'e olan ilgiyi artırdı.

Bitcoin'de Yüzde 15 Yükseldi

Kripto para piyasasının en yüksek hacimli birimi olan Bitcoin, 8 Ocak'ta tüm zamanların zirvesini görmüştü. 2020'nin son günlerinde kurumsal alımların desteğini arkasına alan Bitcoin, 41,946.74 doları gördü. 

Elon Musk Bitcoin'i Uçurdu

Geçtiğimiz bir kaç gün önce dünyanın en zengin adamı olarak anılan Elon Musk'ın Twitter hesabındaki açıklamaya #Bitcoin tagını eklemesi Bitcoin'de yüzde 15'lik bir yükselişe neden oldu. 

"Reddit, Ethereum Foundation ile ortaklık kurdu. 450 milyon kullanıcısı olan şirket, kullanıcısının blokzincirden yararlanmasını sağlamayı amaçlıyor. Bunun dışında, Reddit, merkezi olmayan internet vizyonu için işe alım süreci başlatmış durumda.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al