8 Ülke Anlaştı Dolara Bir Darbe Daha
Amerika'nın bir çok ülkeye uyguladığı para politikaları ardından bir çok ülke ameriya karşı ekonomik savaş başlattı. Elindeki ekonomik gücü kullanarak ülkelere üstünlüğünü kabul ettirmeye çalışan amerikaya Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu 8 ülkeden karşı atak geldi. Atağın adı "D-8 Ödeme Kartı". Peki D-8 Ödeme Kartı Nedir ? D-8 Ödeme Kartı'nın özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

D-8 Genel Sekreteri Büyükelçi Dato Ku Jaafar Ku Shaari,Türkiye'nin de içerisinde yer aldığı  8 ülke arasında ulusal bir para birimi üzerinden ortak kullanılacak bir kartın çalışmasını yaptıklarını açıkladı. Bu kart ile üye ülkeler arasında para birimlerinde değer kaybı olmadan alışveriş yapılabilecek. Bu şekilde diğer para birimlerini dolara veya başka para birimlerine dönüştürmeye gerek kalmayacak.

Genel sekreter yaptığı açıklamalarda çıkartılacak kart ile ilgili çalışmaların sürdüğünü , bir teknoloji firmasıyla aktif olarak görüşmelerin yapıldığını ve en kısa süre içerisinde bu kartların çıkarılacağı bilgisini paylaştı. 

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al