XBox ve PlayStation'un Yeni Rakibi Google
Teknoloji devi Google yeni bir alanda kendini göstermeye başlayacak.Hepimizin bildiği Microsoft'un XBox ve Sony'nin PlayStation'una rakip Google'ın önümüzdeki kısa süreçte ciddi bir rakip olcak ürün tanıtacaklarını açıkladı.

Google cephesinden oyunseverleri yakından ilgilendiren bir haber var. ABD merkezli teknoloji devi Google PlayStation ve XBox'a rakip olmak için kolları sıvadı. ABD basınında yer alan haberlere göre, Google, bir süredir yeni bir oyun konsolu üzerinde çalışıyor. 

Image

YETİ GELİYOR!

Aynı haberlerde yer alan bilgiye göre, 'Yeti' adı verilen oyun konsolu projesine Mario Queiroz ve Majd Bakar önderlik ediyor.Google'ın konsol uygulamasına özel, bulut üzerinden canlı yayın yapılan bir sistem üzerinde de mesai harcadığı belirtiliyor.2015'te start alan projenin 2017 yılında tamamlanması ve kullanıcılar ile buluşturulması planlanıyordu. Ancak yaşanan aksaklıklar nedeniyle proje planlandığı tarihte gün yüzüne çıkamadı. 

FİYAT AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Oyunun önümüzdeki aylarda duyurulması bekleniyor. Google'ın oyun konsolunun fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al