Whatsapp'tan Yeni Bir Özellik Daha Geliyor.Artık Tüm Verileri İndirebileceksiniz.
Whatsapp her geçen gün kendini geliştiren bir mesajlaşma yazılımı.Son zamanlarda ise bu olaylar yakın zamanda olmakta.Son yeniliği ise tüm kullanıcıların verilerine istediği zaman erişebilir kılması olacak.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarının verilerini indirebileceği bir özelliği devreye almaya hazırlanıyor. 2.18.50 beta sürümünde görülen ve kullanıma sunulmaya hazırlanan özellik sayesinde kullanıcılar tüm verilerini kolayca bir tıkla indirebilecek.

Kişisel gizliliğe önem veren Avrupa ülkelerinin yasal tutumu WhatsApp’ı bu özelliği eklemesine neden oldu. Devreye alınacak bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcılar, uygulamanın ayarlar bölümünden ‘Hesabım’ başlığına tıklayıp ardından da ‘Verilerimi İndir’ seçeneğine tıklaması gerekiyor.

 VERİLER İNDİRİLEBİLİR HALE GELİYOR

Tıklama işleminin ardından tüm veriler hemen indirilmiyor. İlk olarak tüm verilerin hazırlanması için istekte bulunuyorsunuz. Bir süre geçtikten sonra ise verilerinizin hazırlandığına ve indirilebileceğine dair WhatsApp’tan bildirim gönderiliyor. Sonrasında ise tek tıkla tüm veriler kolayca indirilebiliyor.

Buna ek olarak söz konusu özelliğin Facebook’ta bulunan veri indir özelliği ile aynı olduğu belirtiliyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al