Uğur Can Yenal Yeni Etkinliğin Müjdesini Verdi
You Against Me ile hızlı bir yükseliş yakalayan Uğur Can Yenal davet üzerine davet ile karşılaşıyor. 21 Ekimde İşletmeciliğini Uğurcan Pekerin Yaptığı No More Karaköy'de sahne alacak olan Uğur Can Yenal etkinliği instagramda paylaştığı bir story ile duyurdu.

Geçtiğimiz dönemlerde çıkardığı şarkılardan topladığı beğeniler ardından son single parçası olan You Against Me ile iyice yerini sağlamlaştıran genç DJ kariyerini hızla geliştiriyor. Türkiye'nin en genç DJ ve müzik yapımcısı olan Uğur Can Yenal İnstagram hesabından yaptığı paylaşım ile sahne alacağını takipçilerine duyurdu.

Eskiden bir süre dahi olsa kendini yeni single çalışmalarına zaman ayırmak adına sahne almayacağını söyleyen Uğur Can Yenal , Yeni Single'ı You Against Me'nin yayınlanması ve kısa bir tatilin ardından kabinlerde yerini almaya başladı. İstanbul'un hatrı sayılı gece kulüplerinden gelen teklifleri değerlendiren Uğur Can'ı yakında Türkiye Turnelerinde de görecek gibiyiz.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al