Özge Ulusoy Olay Yaratan Ayak Parmaklarının Fotoğraflarını Sosyal Medya Hesabında Paylaştı
Göbek deliğinden sonra parmakları da olay olan Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından ayak parmaklarının fotoğrafını paylaştı.Paylaşım ardından sosyal medyada büyük ses getirdi.

Özge Ulusoy, CNR Holding ve OTİAD'ın 4-6 Aralık CNR EXPO'da ortaklaşa yapacağı abiye, gelinlik ve damatlık Fuarı "Fashionist"in tanıtımını sundu.

OLAY OLMUŞTU

Beyoğlu'ndaki Intercontinental Otel'de gerçekleşen tanıtımda Özge Ulusoy, soruları yanıtladı. Geçen günlerde sosyal medyada ayaklarının fotoğrafını paylaşan ünlü model, dikkatleri üzerine çekmişti.

"AYAK PARMAKLARIMI ÇOK SEVİYORUM" DEDİ

Bunun üzerine "Ayaklarınızı şu an göremiyoruz" diyen muhabire model, "Ayak parmaklarım olay oldu. Bale yaptığım için ayak parmaklarımda deformasyon var. Ama ben çok seviyorum onları. Hiç de çekinmiyorum açık ayakkabı giyinmekten. Bu düzelmiş hali bir de. Eski hali daha kötüydü. Ben kendimle barışık olduğum için ayak parmaklarımı çok seviyorum" dedi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al