Moskovalı Muhabir Yulia Ushakov'nın Hastahane Görüntüleri Dudak Uçuklattı
Spartak Moskova'da ünlü bir muhabir olan Yulia Ushakova, ayak bileğini burkma şikayetiyle hastahaneye gitti.Hastahanede çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşınca milyonların gözlerini üzerine çekti.

Ayak bileğini burkması ardından tedavi altına alınan Yulia Ushakova 'nın sosyal medyada yaptığı paylaşım kısa sürede onbinlerce beğeni aldı. Altına tüm dünyadan binlerce yorum geldi.

Yulia Ushakova,yaptığı paylaşımın açıklamasına ise "Bileğimi büktüm, iki de tırnağım kırıldı. Bileğim düzelir, bir de maniküre gittiğim zaman sorun çözülecektir. Haftaya kötü başladım" yazdı.

Spartak Moskova, ayak bileğini burktuğu için tedavi altına alınan TV Müdürü Yulia Ushakova için resmi sayfasından geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Yulia Ushakova'nın Sosyal Medyada Paylaştığı Diğer Fotoğraflarıda Sizlerle Paylaşıyoruz

İnstagramda yaptığı cesur paylaşımlarıyla Yulia Ushakova büyük bir takipçi kitlesine sahip. Sizin için bu cesur paylaşımdan bazılarını biliniyo içeriğimize ekledik.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al