Kimse Kitapsız Kalmasın Projesi'yle Kimse Kitapsız Kalmayacak
Kimse Kitapsız Kalmasın Projesi , Veli Airavata'nın oluşturduğu ve yönetimini yaptığı bir projedir. Projenin amacı kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve insanları kitap okumaya teşvik etmektir.

Veli Airevata tarafından ortaya çıkarılan ve yıllardır kitap okumaya teşviği benimseyen ve kargo ücretlerini dahi ödeyerek insanlara ücretsiz kitap gönderen Kimse Kitapsız Kalmasın Projesi ile her geçen gün, gencinden yaşlısına, her yaştan okuyucular kitaplarıyla buluşuyor.

Okurlardan Herhangi Bir Maddi Beklenti Yok

Proje yalnızca sponsorlar ve kitap okumaya destek vermek isteyen kişiler eşliğinde yürürlüğünü sürdürüyor.Okurlardan hiç bir şekilde maddi bir beklenti de bulunmamakta. Proje'nin iletişim kanallarından ulaşarak kitap talep edilmesi ardından kısa süre içerisinde kargoya verilen kitaplar hemen elinize geçiyor. Gelen kitapları okumanız ardından herhangi bir şekilde geri isteme gibi bir durumda bulunmamakta.

Veli Airevata Bir Çok Medya Kanallarında'da Projeyi Tanıtıyor

İnsanlara kitap okumayı teşvik etmek ve kitap okuma alışkanlığı kazanmaya katkıda bulunmayı hedef edinen Airevata'nın bir çok yayın organında projesini tanıtabilme fırsatı oluyor. Projeyi duyan bir çok radyo ve televizyon kanalı bu yararlı projenin kendi kanalında tanıtılması için davetlerde bulunuyor. Her bir insanı kitapla yakınlaştırarak insanlara fayda sağlamaya çalışan kimse kitapsız kalmasın projesi ile onlarca gencimiz hergün yeni kitaplarıyla tanışıyor.

İnstagram'da Yapılan Paylaşımlarla Sponsorlar ve Destekçilere Ulaşılıyor

Veli Airevata Kitap okumayı teşvik ederken yeni kitaplara ve diğer giderlere ihtiyaç duyan projenin gelirlerine destekte bulunulması ve projenin daha iyi yerlere gelmesi için yardım çağrılarında da bulunuluyor. Yazarların bu projeye olan desteği sayesinde her gün yüzlerce kitap bağışı yapılıyor. Yazarlarında bu projeden olan memnuniyeti ile, giderek büyüyen bir proje haline geldiğini de söyleyebiliriz.

Veli Airevata'nın imzasının bulunduğu Kimse Kitapsız Kalmasın Projesi ile ilgili içeriklerin oluşturulduğu profildir. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al