Dram Dozu Yüksek 'Gülperi'
Show TV'nin yeni dizisi Gülperi hakkında kısa bir bildirim.

Gülperi Çok Konuşulur!

Show TV ekranlarının yeni ve tahminimce de en iddialı gördüğüm dizisi olacak adaylardan biri 'Gülperi'. Başroller en az dizi kadar iddialı iki sevdiğim isim Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen.

Cuma günlerine damga vuracak türden, dram dozu yüksek ve özlediğimiz yöresel dramalara adını yazdıracak modelde bir iş. Tek tanıtımla seyircinin gönlünü fazlasıyla çeldiğini düşündüğüm ve izlediğimizde çok farklı şeyler de bulacağımız bir senaryoya sahip olacak gibi.

Hatırlarsınız Cuma akşamları yine Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat imzalı ve 4 sezon sürmeyi başarmış sağlam bir 'Karagül' dizisi izlemiştik. Aynı etkiyi bu kez Gülperi üzerinden alacağımız sinyalleri şimdiden veriliyor. Kadın hikayeleri hele ki ezilmiş kadın hikayeleri her daim seyirci çekmiştir bakalım yeni dizimiz de bu etkiyi yaratabilecek mi?

Rakipleri ise Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi ve İstanbullu Gelin olacak. 4N1K İlk Aşk ise kendi yağında bir süre kavrulup sanırım bitirilecektir. 

O zaman Cuma akşamı başlayacak olan Gülperi dizisine başarı dileklerimi sunuyorum. Lezzetli, sağlam çekimlere dayalı ve dokunaklı hikayesini bizlere geçireceğine zerre şüphem yok. 

Gülperi

Gülperi
Yazar, çizer, söyler. Dizi sektörünün farklı renklerini hep birlikte yaşamaya varsanız sayfama beklerim. Yazının çok kuvvetli bir gücü var ve buna inananlardanım. Hayvanları çok seviyorum, koyu bir Sıla hayranıyım. Twitter'dan takip edebilirsiniz oldukça aktifim. Her türlü dizi haberlerine ulaşabilirsiniz sayfamda.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al