Ciciş Ceyda Ersoy Kitap Okurken Üstsüz Fotoğrafını Paylaştı
Sosyal medya aracılığı ile hayatımıza giren ve cicişler olarak tanıdığımız Esra ve Ceyda kardeşlerden Ceyda, kitap okurken üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla magazin dünyasında adını sıkça sözettiren cicişler, son zamanlarda yaptığı çıplak paylaşımlarla sosyal medya gündemine oturuyor. Son olarak üstsüz kitap okurken paylaşım yapan Ceyda Ersoy, herkesi adeta şaşkına çevirdi. 

Geçtiğimiz günlerde yatakta çıplakken poz vererek fotoğrafını İnstagram hesabından paylaşmıştı. Kısa sürede tüm sosyal medya sitelerinin gündemine oturan ceyda ersoy, bu sefer de "kitap okurken sütyen takmıyorum" açıklamasıyla fotoğrafını paylaşarak Magazin gündemine oturdu. 

"Kitap okurken sütyen takmıyorum" açıklamasıyla İnstagram hesabında paylaştığı fotoğraf takipçilerinden büyük ilgi gördü. Kısa sürede tüm medya sitelerinde haber olan Ceyda Ersoy, bu sefer de istediğini aldı ve gündeme geldi. 

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al