Chloe'den Yazın Son Demlerinde Bikinili Poz Paylaşımı Geldi !
2014 Yılında dünya evine giren Ortaç Çifti geçtiğimiz ay anlaşmalı boşanma kararı alarak evliliklerine nokta koymuştu. Eski eş Chloe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gün geçtikçe artıyor. Boşanma davası gerçekleşmesinin ardından soluğu Dubai'de alan Chloe, Plajda çektirdiği bikinili pozunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafını "Benim mutlu yerim" notu ile takipçilerinin beğenisine sunan Chloe'nin fotoğrafı kısa sürede beğeni ve yoruma tutuldu.

2014 Yılında dünya evine giren Ortaç Çifti geçtiğimiz ay anlaşmalı boşanma kararı alarak evliliklerine nokta koymuştu.

"SEVEREK EVLENDİK, SEVEREK'DE BOŞANIYORUZ"

"SEVEREK EVLENDİK, SEVEREK'DE BOŞANIYORUZ"

5 yıllık evliliklerine tek celsede 5 dakika içerisinde noktayı koyan çift duruşma sonrasında objektiflerin karşısına geçerek, "Severek evlendik, severek'de boşanıyoruz" açıklamasını yaparak adliyeden ayrılmışlardı .

Ortaç'ın 5 yıl aynı yastığa baş koyduğu Chloe'nin mağduriyet yaşamaması için ilk olarak lüks bir otomobil ile bir ev hediye ettiği bize gelen bilgiler arasında yer almıştı. Ünlü şarkıcının eski eşine nafaka'da ödeyeceği söylentiler arasında yerini almıştı.

"ORTAÇ"I SİLDİ

"ORTAÇ"I SİLDİ

Boşandıktan sonra'da 'Ortaç' soyadını kullanmayı sürdüren başarılı model, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Ortaç' soyadını sildi. Eski eşin bu hamlesi 'Chloe, Serdar'ı hayatından çıkardı' söylentilerine sebeb olmuştu.

"BENİM MUTLU YERİM"

"BENİM MUTLU YERİM"

Eski eş Chloe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gün geçtikçe artıyor. Boşanma davası gerçekleşmesinin ardından soluğu Dubai'de alan Chloe, Plajda çektirdiği bikinili pozunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu.

Ortaç, boşandığı eşi Chloe ile duruşma davasının gerçekleşmesinin ardından kameralar karşısına geçen Serdar Ortaç şu açıklamada bulundu;

"Chloe çok iyi kalpli biri, bir yere iğne batırmaya çalışmaz. Söylemek istediği bir şey varsa direkt söyler. Hanıma çok yüklendiler, ‘Böyle yaptı’ diye. Nereden biliyorlar! Hiçbir şey yaptığı yok! Ben düşman ilan etmemişim kendi hanımımı, niye siz düşman ediyorsunuz? Ben her zaman onun yanındayım, isterse yardım etmeye de hazırım."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al