Burak Özçivit 80 Kadınla Birlikte Yemek Yiyecek
Kuveyt başta olmak üzere bir çok ortadoğu ülkesinde büyük hayran kitleleri olan Burak Özçivit, 14 şubat sevgililer gününde Kuveyt'e gidecek.

Burak Özçivit, Hamile olan eşi Fahriye Evcen ile birlikte Türkiye gündeminden düşmeyen oyuncular olarak kızı erkeği milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla takip ediliyor. 14 şubat tarihinde Katar'da bir otelde bir markanın reklam yüzü olması için görüşmeye gidecek.

Burak Özçivit yaklaşık 80 kadınla yemekler yiyecek , sohbet edip fotoğraflar çekinerek bu sözleşmenin detaylarını konuşacak. Geçtiğimiz dönemde bir Kuveyt bankasının reklam filminde oynamış ve 3 milyon lira almıştı. Daha önceki dönemlerde ise bir otel, marka yüzü olması için Burak Özçivit'e 2.5 milyon lira teklif göndermişti.

Bu reklam filminde alacağı teklif ve çalışmaları ise 14 şubat tarihinde belli olacak. Bakalım Burak Özçivit bu reklam filminde ne kadar bir teklifle kameraların karşısına geçecek...

14 Şubatta ise hamile eşi Fahriye Evcen ile farklı bir plan yaparak onun yanında olacak.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al