Bitcoin Devri Sona Mı Eriyor?
Gündeme ve borsaya bomba gibi oturan bitcoinler son zamanların en büyük düşüşünü yaşamakta.Herkes bu konuda alım satım yapmaya başlamış ve borsası bu kadar hareketliyken neden bu kadar büyük bir düşüş gerçekleştirildi?

Özellikle son 5 gündür bitcoin,yüzde 34'e yakın bir kayıp yaşadı.Bunu piyasa değerine vuracak olursak 20 milyon gibi rakama denk gelmektedir. Bitcoin bu sürede 8  bin dolar kadar gerileyerek 11 haftanın en büyük düşüşü ile karşı karşıya geldi.En düşük değer bunda önce 5.716,30 $ ile 18 Kasım tarihine aitti.

KRİPTO PARALARIN EN DEĞERLİSİ ZATEN 1 AYDIR DÜŞÜŞTE

2018 başlarında Ocak ayında en değerli olduğu zaman Ocak'ın 6'sıydı.İlerleyen günlerde dalgalanma olarak şiddetli bir biçimde düşüş yaşamaya başladı.Şubat ayının 2'si itibariyle 9 bin olar barajının altına düştüğü gözlemlendi.Bu  yaklaşık 300 milyar dolardan 142 milyar dolara yakın bir düşüş oldu.

BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

Bu olayın bana kalırsa en büyük sebebi devletlerin Kripto Para Borsasına özellikle son zamanlarda karşı olmaları.Sonuçta bu para birimleri İnternetin karanlık yüzünde fazlasıyla illegal amaçlarla kullanılmakta.Dediğimiz gibi  son iki gündür yaşanan düşüşünün esas nedeni ise Hindistan. Hindistan Maliye Bakanı Arin Jaitly'in kripto para kullanımının ortadan kaldırılacağı yönündeki açıklaması, başta Bitcoin olmak üzere dijital paraların fiyatlarında sert düşüşe yol açtı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al