Vinkua.com Açıldı! Vinkua Nedir? Yeni Sosyal Medya Sitesi Vinkua
Vinkua Türkiye'nin bir sosyal medya sitesi olmaması üzerine Badu Ajans bünyesinde kurulan bir sosyal medya sitesidir. Vinkua hakkında detaylar içeriğimizde...

Vinkua Yerli Sosyal Medya Sitesi

Vinkua Tamamen Türkiye kaynaklı olarak yazılan ve yönetilen bir sosyal medya uygulamasıdır. Badu Ajans bünyesinde yazılımı tamamlanan ve yayınlanan uygulama Ülkemizi yerli sosyal medya sitesi ile tanıştırmayı hedeflemektedir. Ülke büyüklerine , din büyüklerine yapılan saygısızlıklara önlem almak ve dış güçlerin elinde bulunan medyayı bir nebze olsun sindirmek için kendi sosyal medya sitemizin olması gerektiği aşikarken açılan vinkua sayesinde artık Türkiye'nin de kendine ait sosyal medya sitesi olacaktır.


Sosyal medya artık hayatımızın içinde olmazsa olmaz bir hal almış durumda. Yurt dışı kaynaklı olarak yönetilen sosyal medya sitelerince bilgilerimizi ve hatta karakterlerimizi ele geçirdikleri ile ilgili haberleri geçtiğimiz günlerde de gördük.Sürekli yurt dışına verdiğimiz bilgiler ve reklam ücretleri ile de ülkemize sürekli zarar verdiğimizi de görmezden gelmemeliyiz.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al