Elimi Bırakma Başlıyor!
Ayakları üstüne basabilecek potansiyelde bir proje.

Elimi Bırakma Gümbür Gümbür Geliyor

TRT 1 ekranlarında başlayacak olan, Üs Yapım'ın yapımcılığında, Sadullah Celen'in yönetmen koltuğunda başlayacağı ve başrollerinde de genç oyuncular Alp Navruz ve Alina Boz'un yer alacağı dizi tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikle genç seyircinin Alp Navruz'a karşı fazlasıyla hayranlık duyduğu su götürmez bir gerçek. Alina Boz'un da Paramparça dizisinden sonra artan belirgin bir kitlesi mevcut. Diziyi ayıran özelliği ise romantik aşk dizilerinin aksine dram dozu yüksek ve sağlam bir hikayeye sahip oluşu olacak.

Elimi Bırakma eminim Türk halkının fazlasıyla dikkatini çekecek bir iş olup yeni sezonda da hızlı yükseliş gösteren bir reyting ivmesine sahip olacak. Öyleyse son söz Pazar akşamı 20:00'da TRT 1 ekranlarında koltuklarınızdaki yerinizi alın ve bu yeni projeye bir şans verin sevgili seyirci.

AzCen

AzCen
Yazar, çizer, söyler. Dizi sektörünün farklı renklerini hep birlikte yaşamaya varsanız sayfama beklerim. Yazının çok kuvvetli bir gücü var ve buna inananlardanım. Hayvanları çok seviyorum, koyu bir Sıla hayranıyım. Twitter'dan takip edebilirsiniz oldukça aktifim. Her türlü dizi haberlerine ulaşabilirsiniz sayfamda.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al