CHP ve İYİ Parti, Mart 2019 Yerel Seçimleri İçin 21 İlde Anlaşma Sağladı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in yaptığı görüşmeler ardından ittifak yapılan şehirleri ve diğer tüm detayları kamu oyuna duyurdu. Chp ve iyi parti hangi şehirlerde ittifak yaptı ? İttifak yapılan şehirler hangileri ? Seçimde hangi parti kimle anlaşacak ve diğer tüm detaylar Biliniyo'da...

CHP ile İYİ Parti arasında yapılan ittifak ardından yapılan açıklamada, Ankaraİstanbul ve İzmir'de CHP'nin adayı desteklenecek.

İyi Parti Hangi İllerde Aday Çıkarmayacak ?

CHP genel merkezinde gazetecilere yapılan açıklamaya göre, yerel seçimlerde  Aydın, Muğla, Tekirdağ, Hatay, İzmir, Eskişehir, Ankara, İstanbul, AntalyaBursa ve Adana'da İyi Parti'nin aday çıkarmayacak.

Chp Hangi İllerde Aday Çıkarmayacak ?

Yapılan İttifakta İyi Parti , Balıkesir,  Denizli,  Manisa,  Kocaeli,  Konya,  Samsun,  Trabzon,  Kayseri,  Sakarya,  Gaziantep'te Chp taradından desteklenecek.

Anlaşılan bu iller dışında, diğer illerde de CHP ile İYİ Parti arasındaki anlaşmalar ve yapılabilecek iş birlikleri konusunda gelecek günlerde çalışmaların yapılabileceği belirtildi.

Yapılan görüşmelerde ilçeler ile ilgili herhangi bir ittifak olmayacağı belirtildi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al