Twitter'da Takipçi Sayısı Nasıl Artar
Sizlere bu yazımızda en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da nasıl takipçi sayısının artacağını anlatacağım.

Özgün İçerikler

Twitter geniş çaplı bir platform olduğundan ayrıca yazılacaklar 280 kelime ile sınırlandırıldığında bile çok fazla içerik türü mevcut. Eğer kendinize has olan tweetleri atar ve insanlara hitap etmeyi başarırsanız bir çok kitleye ulaşmanın ilk adımını yapmış olacaksınız. Atacağınız tweetler insanların retweet yapabileceği cinste olmalıdır. Çünkü biri tarafından atılan retweet kişinin profilinde ve onu takip eden kişilerin ana sayfasına düşüyor. Bundan dolayı da insanların sizin de profilinize girerek tweetlerinizi beğenip takip ettirme fırsatına sahipsiniz. Başka yerden aldığınız tweetleri kopyala yapıştır mantığı kullanarak yaparsanız insanlar başka yerde gördüğü için düşük oranda etkileşim sağlayacak ve insanların ilgisini çekmeyecektir.

Takipçi Hilesi Siteleri

Bu yöntemi size önermediğimizi söyleyerek devam etmek istiyorum. Bu tip yöntemlere başvurarak insanlar bir site üzerinden kendilerini bir kullanıcı havuzuna kaydeder. Sistem üzerinden de başkalarını takip ederek ve takip edilerek hızlı bir şekilde takipçi kasmayı hedefler. Bu süreç içerisinde hesabınızın çalınmasına ya da çeşitli zararlar vermesine sebep olabilir. Twitter hariç hiç bir yere kullanıcı adınızı ve şifrenizi vermeyiniz


Dediğimiz gibi özgün ve insanlara hitap ederseniz hile gibi yöntemlere başvurmanıza gerek kalmaz. Bir de attığınız tweet tutar ise hızlı bir şekilde yükselebilirsiniz. Aynı zamanda ünlülere atacağınız mentionlar veya mevcut hashtaga(#) atacağınız güzel bir tweet yine yükselmeniz için iyi bir yol olacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al