Türkiye' den Yeni Bir Gizlilik Oyunu
Bu sefer bir gizlilik oyunu olan ve Agent Rick ismiyle gelecek olan oyun Last Coin Games tarafından geliştiriliyor ve geliştiricilerinin söylediğine göre Metal Gear Solid ile Splinter Cell oyunlarına benzer bir yapıda olacak.

Daha çok Korku ve mobil oyun alanında gördüğümüz Türk oyun dünyasına yeni bir oyun daha geliyor. Bu sefer bir gizlilik oyunu olan ve Agent Rick ismiyle gelecek olan oyun Last Coin Games tarafından geliştiriliyor. Türk geliştiricilerin elinden çıkacak olan bu oyun TPS (Third Person Shooter) türünde olacak ve geliştiricilerinin söylediğine göre Metal Gear Solid ile Splinter Cell oyunlarına benzer bir yapıda olacak.

Gizlilik oyunları son zamanlarda eskisi kadar göz önünde bulunmuyor zamanı biraz daha geçiyor diyebileceğimiz gizlilik oyunlarında ise en önemli şeyler çevre tasarımı ve yapay zeka. Peki Türk geliştiricilerin elinden çıkan Agent Rick de çevre tasarımı ve yapay zekanın ne denli başarılı olacağını birlikte çıkışını yaptığında göreceğiz. Playstation’a çıkan ilk Metal Gear Solid oyunlarına benzeyen yapısı ile türü sevenlerinin dikkatini çeken oyunun ise ne zaman çıkışını yapacağı şu an belli değil. Bunun yanında hangi platformlar için de çıkışını yapacağı belli olmayan oyunun büyük ihtimalle sadece Steam üzerinden PC için çıkışını yapması bekleniyor. Bundan sonra hepimiz bekleyip oyunun ne kadar başarılı olabileceğini göreceğiz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al