Son Dakika! Bir Çok İlde Okullar Tatil Edildi.
Son Dakika! Hangi illerde okul tatil ? Sivas, Aksaray, Tunceli ile Bayburt'ta ilk genelinde; Samsun, Bingöl, Giresun, Çorum, Ordu, Tokat, Adıyaman ile Malatya'nın ise bazı ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Sivasta Okullar Tatil Mi ?

Sivas'ta yoğun kar nedeniyle il genelinde ilk ve orta öğretimde okullar tatil edildi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahminlerine göre gün boyu aralıklarla kar yağışının olacağı ve kuvvetli buzlanma ve don olaylarının beklendiği belirtildi.

Öğrencilerin sağlığı ve ulaşım koşullarının güvenliği için il merkezi ve ilçelerde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel örgün öğretim öğrencileri , özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri , özel kurslar ve okul öncesi eğitim kurumlarında yarın eğitim ve öğretime ara verildi.Bunlara ek olarak kamu personeli olan hamile, diyaliz hastaları , kalp ve böbrek yetmezliği olan , kanser ve başka kronik ağır rahatsızlığı bulunan personellerin de izinli sayılacağı bilgisi paylaşıldı.

Sivas'a ek olarak Aksaray, Tunceli ile Bayburt'ta ilk genelinde; Samsun, Bingöl, Giresun, Çorum, Ordu, Tokat, Adıyaman ile Malatya'nın ise bazı ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al