Sanat Camiası Şokta Yaşar Gaga hayatını kaybetti
Yaşar Gaga, müşahede altında tutulduğu hastanede çoklu organ yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Sezen Aksu'nun vokalistliğini yapan Yaşar Gaga, Tarkan başta olmak üzere birçok ünlü sanatçı ile albüm çıkarmıştı.

Dört yıl önce baypas ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir aya yakın bir süredir Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu.

Hayatını kaybeden şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga'nın cenazesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan teslim alındı. Cenazeyi almaya gelen Gaga'nın kardeşi Tülin Gaga, ağabeyini 11.15'te çoklu organ yetmezliğinden kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz, inanılmaz derecede kendimizi kötü hissediyoruz. Sanat camiasından birçok arkadaşı yalnız bırakmadı. Her dakika yanına geldiler, iyi bir haber almak için hepimiz birbirimizle seferber olduk. Maalesef o iyi habere ulaşamadık. Sezen Aksu biraz önce de buradaydı. Yakından takip etti. İlgilendi, elinden geleni yaptı. Sonuç maalesef kötü oldu. Yarın saat öğlen namazında Ortaköy Camii'nden kaldırmayı düşünüyoruz. Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda.. Değişiyordu; gün geliyor bir gün daha iyi fakat bir gün geliyor daha kötü olduğu söyleniyordu. 10 gündür durumunun kötü olduğuna yönelik bilgiler alıyorduk. Kalp yetmezliği sonuçta da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik" dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al