Fortnite'in iOS Sürümü Yayınlandı !
Fortnite'in geçtiğimiz günlerde sunulan iOS sürümüne dair kullanıcılardan yorumlar gelmeye başladı. Büyük oranda başarılı bulunan oyuna dair ilk yorumlar, tabii ki birkaç ufak geliştirme talebi de içeriyor.

Son dönemde sıkça söz edilen başarılı oyun Fortnite'ın iOS sürümü yayınlandı. Henüz davet sistemi ile oyuncu kabul etse de, oynama şansına sahip olan oyuncuların yorumları yavaş yavaş gelmeye başladı. Beklentileri fazlasıyla karşılayan oyunun tüm kullanıcılar için ne zaman aktif hale geleceği ise henüz belli değil.

Oyunu oynayan kullanıcıların, oyunun oynanışına ve dinamiklerine dair ilk yorumları çok başarılı bulunduğu yönünde oldu. Daha önce PC ya da PS üzerinden oyunu oynadıysanız, hesaplarınızı senkron edip ilerlemeleri tüm platformlarda kaydetmek mümkün. Tabii ki PS ya da PC kullanıcılarına karşı mobil üzerinden verilen mücadeleler çokta kolay olmayacak gibi görünüyor ancak dilerseniz mobil üzerinden PS ya da PC kullanıcıları ile de oynayabiliyorsunuz.İlk izlenimlerde gözlemlenen eksiklerden biri, diğer oyuncular ile iletişime geçebileceğiniz bir 'sohbet' özelliğinin eklenmemesi oyuncuların canını sıktı ancak en kısa sürede eklenileceği düşünülüyor.

Oyun Performansı

Oyun Performansı

Küçük bir telefon ekranında oynandığını düşünürsek, oyun PC ve PS ile kıyaslandığında tabi ki kusursuz değil. Ancak görsellerin ve grafiklerin telefon ekranına göre uyarlanması  başarılı.Tabi ki ekranın küçük olması sebebi ile bazı mesafeleri gözetlemenin daha zor olduğu kesin. Ancak büyük bir problem değil. Aynı zamanda oyunun sunucularının bağlantı kalitesi'de bulunmuş. Oyuncular, bağlantının uzun oyun süreleri boyunca kesilme yaşanmadan devam ettiğini söylüyor.

Dokunmatik Kontroller

Dokunmatik Kontroller

Dokunmatik ekran üzerinde kontrollerin alışma sürecinden sonra son derece rahat ilerlediği ve son derece akıcı olduğu söyleniyor. tüm hareketler için yerleştirilmiş butonlar var ve gecikme ya da hata olmuyor. Tabii ki oyunu bir fare ile oynarken elde ettiğiniz rahatlığı beklemekte hayal kırıklığı olacaktır. Ancak yine de tüm eleştiriler, oyunun kontrollerinin olabilecek en iyi şekilde hazırlandığı yönünde.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al