En Gereksiz Üretilen Eşyalar
Bugüne kadar üretilen ve halen satılan birbirinden gereksiz 13 ürün.

1. Klimalı Ayakkabı

Klimalı Ayakkabı

 Hydro-Tech adlı bu şirket, ayakkabının kendine özel filtreleme teknolojisi olduğunu iddia etse de, bu teknoloji tabanda bulunan birkaç delikten ibaret. Fancy.com adlı sitede tam 70 dolara satılan bu ayakkabıyı, kim neden alır bilmiyoruz.

3. iPotty

iPotty

Basitçe, iPad tutacağına sahip bir lazımlık olarak ortaya çıkan bu ürün; teknolojiyle çok erken tanışan çocuklar için üretilmiş. Çocuklar ihtiyaçlarını giderirken canları sıkılmasın diye lazımlığa iPad bağlamak ne kadar mantıklı? iPotty, Amazon'da 34.50 dolara satılıyor.

5. The Pet Rock

The Pet Rock

Evcil hayvan sahiplenmenin oldukça popüler olduğu günümüzde; kedi, köpek, balık veya kuş gibi ciddi bakım isteyen hayvanlar yerine, daha kolay bakılan bir evcil hayvan mı arıyorsunuz? O zaman 'The Pet Rock' tam size göre. Evcil kayanızı bilgisayarınızın USB portuna bağladıktan sonra, hiçbir şey olmuyor. Normal bir kaya nasıl davranıyorsa, aynı şekilde hareketsiz duruyor. Neden USB portuna ihtiyaç duyuyor merak konusu ancak bu kayayı satın almak isterseniz ThinkGeek'ten 7.99 dolara satın alabilirsiniz. 

7. Piknik Pantolonları

Piknik Pantolonları

İtalyan şirketi Acquacalda tarafından tasarlanan bu ürün, bağdaş kurduğunuzda önünüzde bir masa oluşmasını sağlıyor. Yiyecek-içecek depolamak için büyük ceplere sahip olan bu ürünü, garip tasarımı sebebiyle kimse kullanmak istemeyebilir. 

9. Tuvalet Golf'ü

 Tuvalet Golf'ü

Tuvalette uzun süre kaldığında canı sıkılanlardansanız, bu gereksiz icat sizi eğlendirebilir. 'Toilet Golf' adlı bu ürün, çok küçük bir golf sahası ile tuvalette kısıtlı bir 'eğlence' sunuyor. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al