Eminem' in yeni albümü internete sızdırıldı!
Ünlü rap yıldızı Eminem, yakın zamanda Revival isimli bir albüm ile müziğe geri döneceğini açıklamıştı, ancak albümü lansmandan önce internete sızdırıldı.

Eminem’in müzik listelerine geri dönüş yapması için hala bir gün olmasına rağmen albümdeki şarkılar sızdırıldı. Revival’ın sızdırılmasında en çok ilgi çeken olay ise albümün sızması ile ilgili kötü yorumların bulunmaması oldu. Bazı kişiler albümün dandik olduğunu bile söylese de iyi yorumlar da vardı. Albüm internete sızdırıldıktan kısa bir süre sonra kaldırılmış olsa da bu Eminem hayranlarını şarkıları dinlemekten alıkoyamadı ve birçok kişi de albümü beğenmedi.

Eminem’in Revival ismi ile çıkartacağı albüm daha önce 2009’da çıkardığı Relapse ve 2010’da çıkardığı Recovery ile birlikte albüm üçlemesi oluşturacak. Revival, ünlü rap yıldızının 2013’te çıkardığı The Marshall Mathers LP 2 isimli albümünden sonra çıkaracağı ilk albüm olacak. Hayranları tarafından merakla beklenen albümde yer alan River isimli bir parçada Ed Sheeran da rapçiye eşlik edecek.

Ed, Eminem ile olan şarkısı hakkında şöyle söyledi: “Bunu uzun bir zaman boyunca sır olarak sakladım, ancak artık duyurulduğuna göre hepinize söleyebilirim. 15 Aralık’ta çıkacak olan Eminem’in yeni albümü Revival için onunla bir şarkı yaptım. O, benim şarkı yazmaya başlama sebeplerimden birisi ve onunla çalışmak gerçekten keyif verici. Şarkının adı River, umarım beğenirsiniz.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al