Ciğerci'den Helikopter Kiralamasına Cevap
“Ben ailem dışında kimseyi sevmiyorum” diyen Ciğerci, helikopter kiralaması hakkında da “100 milyon dolar filan” açıklamasında bulundu.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’den çarpıcı açıklamalar. “Ben ailem dışında kimseyi sevmiyorum” diyen Ciğerci, günlerce konuşulan helikopter kiralaması hakkında da çarpıcı itirafta bulundu.

Selin Ciğerci, babası ve eşi Gökhan Çıra ile birlikte Etiler’de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

‘100 MİLYON DOLAR FALAN…’

Birlikte akşam yemeği yediklerini söyleyen Ciğerci, “27 bin TL’ye helikopter kiraladığı” iddiaları hakkında, “27 bin lira değil daha fazla. 100 milyon dolar falan… Ben influencer’ım. Ben bir şeyi paylaşabilirim. Bunda ayıp bir şey yok. Belki reklam karşılığı da yapıyor olabilirim. Nasıl televizyonlarda bir proje başlarken sponsorlar oluyor. Onun gibi…”

‘BENİM KOCAM VAR’

Selin Ciğerci, hakkındaki davalar hakkında, “Ben kimseyi tanımıyorum. Benim kocam var. Ailem dışında kimseyi tanımıyorum, kimseyi sevmiyorum, güvenmiyorum” dedi.

Bir zamanlar yakın dost olduğu Demet Akalın’a da arası bozulan Ciğerci, Akalın’ın yeni televizyon programı hakkındaki sorulara ise, “ben televizyon izlemiyorum” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al