Bitcoin Değer Kaybetmeye Devam Ediyor
"Bitcoin'in değer kaybetmesinin sebebi nedir ?"sorusunun cevabını sizlerle paylaşıyoruz. Bitcoinin son günlerde büyük düşüşlerle karşılaşmasının sebebi bir yatırım şirketi olan Goldman Sachs'in yaptığı açıklamalardı. Bitcoin düşmeye devam edecek mi ? Bitcoin düşüyor mu ? Bitcoin ne kadar ? Bitcoin almalımıyım ? gibi soruların cevapları haberimizde.

Tüm dünyada popülerleşen ve bir çok yatırımcıyı kendine çeken Bitcoin'in değer kaybı giderek artmaya devam ediyor. 2 günde ortalama %16kadar değer kaybeden bitcoin an itibariyle 6.346 Dolara geriledi. 

Son bir kaç haftada yakaladığı yükseliş ivmesini aşağı doğru çekerek aylık kazancını günlük periyotta geride bıraktı.

Ayrıca, popüler sanal para birimlerinden olan Ethereum'un değeri de dün yüzde 20 azalmasının ardından, bugün yüzde 7,2 düşüşle 219 dolara kadar geriledi.

Amerikan menşeyli büyük bir yatırım şirketi olan Goldman Sachs'in yeni bir birim kurma planını askıya aldığı ve sanal paraların regülasyonu alanlarında belirsizlik gördüğünü paylaşması ardından bitcoin piyasalarında sert düşüşler ard arda gelmeye başladı.Bir çok yatırımcı da bu paylaşımın ardından bitcoinlerini ve altcoinlerini satmaya başladı.

Söz konusu karar yatırımcılar tarafından, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralarda işlem hacmi ve kullanıcı sayısında orta dönemde düşüş yaşanabileceği şeklinde yorumlanıyor.

Yatırımcılara yatırım yapma veya yatırımını çekme olarak bir bilgi vermediğimizi bilmenizi isteriz. Bitcoin günlük düşüş ve yükselişlerine devam ediyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al