Ayakkabı Kokusu Nasıl Geçer?
Özellikle ortamlarda seni mahcup edecek bu durum bir hayli canını sıkabilir. Sürekli bu durum yüzünden ayakkabı değiştiriyor bile olabilirsin. Hatta belki de bu kötü durum seni sosyal hayatından bile koparacak raddeye getirebilir. Misafirliklere gitmek istemeyebilirsin. Bence artık kokan ayakkabılarınla barışmanın tam zamanı! İşte ayakkabı değiştirmekten kurtulmanın yolları...

Karbonat

En etkili yöntemler arasında yer alan karbonat ayakkabı kokusunda en çok uygulanan yöntemlerden birisi. Gece ayakkabınızın içine 1 kaşık karbonat koyun. Sabah kokusuz bir ayakkabı ile karşılaşacaksınız.

Doğal Maddeler

Adaçayı, lavanta yaprakları, portakal ve limon kabukları kokuyu gidermek için kullanılabilecek doğal malzemelerdir. Bu malzemelerde birisini seçip geceden ayakkabınızın içine koyarsanız sabah kokusuz bir ayakkabıya uyanacaksınız.

Pudra

Evet bildiğiniz aslında elinizin altında bulunan pudradan bahsediyoruz. Talk ve ya bebek pudrası gibi ürünlerin en temel özelliği zaten nemi önlemek değil mi? Ayakkabıda oluşan nemde ayakkabının kokmasından en büyük etmen. Gece uyumadan önce ayakkabınıza bu iki pudradan birisini dökün ve sonucu görün. Ayaklarınız fazla nemleniyorsa da ayakkabınızı giymeden önce pudra dökebilirsiniz.

Çay Ağacı Yağı

El temizleme jeli olarakta bilinen çay ağacı yağı sayesinde ayakkabı kokunuzdan kurtulabilirsiniz. Dezefektan özelliği bulunan çay ağacı yağından bir damla kokan ayakkabınıza damlatın.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al