Almanya'dan Gelen Sinyal Bolu'yu Alarma Geçirdi
Alman bir otomobil firmasının Bolu İl Jandarma ve AFAD ekiplerine yaptığı ihbar üzerine , Bolu Dağı ve çevresinde arama başlattı.

Bir alman otomobil firmasının yaptığı ihbar sonrası ,Bolu İl Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları başlattı. Paylaşılan bilgilere göre Almanya'dan jandarma ihbar hattını arayan otomobil firması yetkilileri, Bolu Dağı bölgesinde bir araçlarından imdat sinyali adlıklarını bildirmeleri üzerine jandarma ile AFAD ekiplerince bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.Arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı süreçte Alman firma aracın diğer bilgilerini arama kurtarma ekibiyle paylaşmadı.

Arama Kurtarma Çalışmaları Yapıldı

Alman firma tarafından verilen koordinatlar doğrultusunda hızla Bolu Dağı At Yaylası mevkiinde arama kurtarma çalışmaları yürüten Afad ve jandarma ekipleri, yaklaşık 20 santimetre karın olduğu bir alanda arama kurtarma faaliyetlerini aralıksız yürüttü. Tüm bölgede dronla ve diğer imkanlarla arama kurtarma timlerince Sinyali gönderen araç arandı.

Firma Otomabilin Bilgilerini Paylaşmadı

Çalışmalar 5 kilometrelik alanda 30 personel ile sürdürülüyor. Ancak üretici Alman firması, jandarma ekiplerine, 'imdat sinyali' verilen otomobilin plakası, şase bilgisi ve motor numarası ile araç sahibinin kimlik bilgilerini, 'kişisel bilgileri korunma' gerekçesiyle paylaşmıyor. Alman firma, Bolu Jandarma Komutanlığı ekiplerine, Berlin Cumhuriyet Savcılığı ile irtibata geçilip, gerekli izinlerin alınmasının ardından istenilen bilgilerin verilebileceğini bildirdi. Jandarmanın, firma yetkililerini ikna çabaları sürerken, AFAD ekipleri ve köylüler de arama çalışmalarına destek veriyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al