İnternet, ‘Uber Kayıtlı Araç’ İlanı Kaynıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Uber tartışmalarına yönelik yaptığı açıklamayla, Türkiye’deki taşımacılık konusunda yeni bir döneme girildi. Uber sürücüleri, ellerindeki araçların tamamını satışa çıkartmaya başladı. İnternetteki araç ilanları arasında, önemli miktarda Uber aracı yer alıyor.

ABD merkezli yolcu taşımacılığı şirketi olan Uber, dünyanın pek çok bölgesinde belirli kurallar ve standartlarla hizmet veriyor. Ülkemizde İstanbul, Çeşme ve Kuşadası dışında kullanılamayan uygulama, İstanbul’daki sarı taksi esnafıyla girdiği rekabette kaybeden taraf oldu. 

Son aylarda yaşanan olaylar nedeniyle ülke gündemine oturan konu, sarı taksi esnafının da pek çok yönden hizmet anlayışını geliştirmesi gerektiğini ortaya çıkartmış oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Uber için yaptığı yorumlardan dolayı alınan ani kararlar, düzenlemelerin ilk gününde Uber yolcularına ve sürücülerine cezalar yağmasına neden oldu.

Hal böyle olunca pek çok Uber sürücüsü, ellerindeki araçları internet üzerinden satışa çıkartmaya karar verdi. Vatan’ın aktardığı habere göre, son 3 gündür internetteki Uber aracı ilanında ciddi sayıda artış var. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al