GÖKHAN GÜRLEK’TEN YATIRIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Gayrımenkul sektörünün öncü markalarından olan Prokule Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, gayrımenkul sektöründe yatırım yapmak isteyenlere önerilerde bulundu.

Gayrımenkul sektöründe doğru yatırımın önemine değinen Gürlek, “Hangi sektör olursa olsun doğru yatırımlar yapabilmek için profesyonel kişilerle çalışılmalıdır. Aksi taktirde yapacağınız yatırımlarda sürekli olarak şüpheli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yatırımlarınızın kısa veya uzun soluklu olarak planlanması, planların sorunsuz şekilde ilerlemesi ve planınızın sonuçlandırılması sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilsin düşüncesindeyseniz kesinlikle doğru yatırım danışmanlarıyla çalışmalısınız.” dedi.

Gürlek, gayrımenkul sektörüne yatırım yapan kişilere ilk aşamada yatırım süreçleri hakkında karar verilmesi gerektiğini söylüyor. Gayrımenkul alanında yatırım yapmak isteyen kişilere önerilerde bulunan Gökhan Gürlek, “ Yatırım yapmak istediğinizde ilk olarak yatırımlarınızın süreci hakkında planlama yapmalısınız. Kısa vadeli yatırım planları yaparken ilerleyen süreçte uzun vadeli yatırım kanallarını kullanmanız büyük krizlerle sonuçlanabilmektedir. Veya kısa vadeli yatırım kanallarını uzun süre elinizde tutmanız ve vadeyi uzatmanız ekonomik olarak zarar etmenize neden olabilir. Bu yüzden ilk aşamada yatırım sürecinin planlamasının yapılması gerekiyor. Ardından yatırıma karar verdiğiniz planlama doğrultusunda size en uygun yatırım portföyleri değerlendirilerek elemeler yapılmalı. Prokule Türkiye ile çalışan müşterilerimize biz kolaylık olması adına iş alımlarında bu planlamaları yaptığımız için yatırımcı iş ortağımız geldiğinde bizden direkt olarak kendisine uygun yatırım alternatiflerine ulaşabiliyor.”dedi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al