Üniversitede İlişki Yaşayan Üniversite Öğrencileri , Koridorda Çıplak Bir Şekilde Uyuya Kaldı
İskoçya'da bir üniversitede üniversite öğrencileri okul koridorunda ilişki yaşadıktan sonra çıplak bir şekilde koridorda uyuya kaldılar. Güvenliğin gelmesiyle çırılçıplak bir şekilde uyurken bulunan çift tüm dünyada büyük ses getirdi.

İskoçya'nın Edinburgh Üniversitesinde öğrenciler okul koridorunda ilişkiye girdikten sonra çıplak bir şekilde uykuya dalmış çifti görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

Aynı üniversitede öğrenci oldukları tespit edilen çiftin üniversitede başka biri tarafından videoya alınıp sosyal medyada paylaşılması ardından büyük ses getirdi. Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan haber ardından üniversite öğrencileri " Bizim üniversitemizde bu tarz olayların yaşanması gerçekten inanılmaz" tepkilerinde bulundu.

Üniversite yönetiminin resmi olarak bir açıklama henüz yapmadığı bilinirken üniversite kısa süre içerisinde tüm sosyal medyada gündeme oturdu. Videonun internete düşmesi ardından kısa sürede milyonlarca insan tarafından tıklandı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al