Ücretsiz Digiturk BeIN CONNECT Üyeliği Almak Çok Kolay!
Türkiye'de birçok kaliteli dizinin yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk'un beIN CONNECT platformunun eğlence kısmını 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilir ve içerisindeki tüm dizi ve filmleri yayıla yayıla izleyebilirsiniz.

Digiturk'ün beIN CONNECT platformundan ücretsiz 30 gün deneme süresi olduğunu biliyor muydunuz?

Türkiye'de birçok kaliteli dizinin yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk'ün beIN CONNECT platformunun eğlence kısmını 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilir ve içerisindeki tüm dizi ve filmleri  yayıla yayıla izleyebilirsiniz. Üstelik kart bilgisi vermeden sadece mail adresi ve telefon numarasıyla hızlı, basit bir şekilde sisteme kaydolarak içeriklere erişmeniz mümkün. Cep telefonu numaranıza gelen giriş kodunu giriyorsunuz ve hemen mail adresinize bir aktivasyon linki geliyor. O maile de tıklayarak 30 günlük eğlence dolu serüveninizi başlatabilirsiniz. 3 ekranlı bu deneme sürümünde içerikleri hem bilgisayardan hem tabletten hem de telefonunuzdan rahatça izleyebilirsiniz. 

Peki bu beIN CONNECT'in eğlence dünyasında hangi diziler var, ücretsiz deneme süresine gerçekten ihtiyaç var mı diye düşünebilirsiniz ama çoğu popüler ve bol ödüllü dizileri reklamsız ve rahatça izlemek için bu ücretsiz deneme seçeneği süper bir fırsat. Bazı diziler telif haklarından dolayı dizi sitelerinde bulunmuyor ve tek çare olarak Torrent kalıyor. Ama Torrent'le uğraşmadan sadece mail adresi ile bu keyfi sorunsuz ve kolaylıkla yaşama opsiyonunuz mevcut. Evet, Netflix ve BluTV gibi salt dizi ve film platformu olmadığı için seçenekler onlara göre az ama HBO dizilerinin tamamına bu platformandan ulaşabilirsiniz. Game of Thrones, Big Little Lies, Sharp Objects, How to Get Away with Murder, Chernobyl, Europhia gibi son dönemlerin en popüler ve ödül sezonlarında ödülleri toplayan dizilerini keyifle izleyebilirsiniz. Bunların yanında farklı farklı seçenekleriniz de platformda yer alıyor. 

Ayrıca; film kategorisi de dizileri kadar bol ödüllü ve ödül sezonunda adından sıkça söz ettiren filmler.  Özellikle festival film severler için başarılı bir filmografiye sahip beIN CONNECT. 

İlk 30 gün yetmez, ben yavaş yavaş, sindire sindire izleyenlerdenim diyorsanız farklı bir mail adresi ve numara ile deneme süresini yenileyebilirsiniz. Tabii Digiturk dünyasını çok sevdiyseniz de hemen üyelik satın alabilir ve keyfinize üye olarak devam edersiniz. Bu bol ödüllü, kaliteli film ve dizilerin dünyasına bir şans vermeniz hayatınızdan bir şey eksiltmez aksine keyfinize keyif katıp kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. 

Herkese şimdiden iyi seyirler :)

Merhaba ben Deniz Altıok. Kendimi bildim bileli dizi ve film izler. İzlemediğim yapımları bile takip ederim. Sanatın her alanıyla içli dışlı olmayı seviyor aynı zamanda da gizli bir magazin severim!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al