Tayt Giyerken Yapılan Hatalar
Tayt giymek bayanlara birçok kıyafetten daha fazla rahatlık verir. Birçok bayan için tayt giymesi genellikle spor sırasında tercih edilir gibi düşünülse de günlük hayatınızda da birçok alanda tayt giyilmektedir. Asıl önemli olan şey hangi yerde nasıl doğru bir şekilde kombinlemektir. Bu yüzden tayt giyerken yapılan hatalar yapmamanız için bilmeniz gerekenleri aşağıda hazırladık.

Düşük Bel Giymek

Düşük bel tayt giymek vücudunuzu orantısız gösterecektir. Vücudunuzun orantılı görünmesi için yüksek bel tayt tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Aynı zamanda yüksek bel tayt gerek kalçalarınızın daha dik durmasını ve göbek bölgesindeki fazlalıkların gizlenmesini sağlayabilirsiniz. 

Desenli Tayt Giymek

Desenli ve parlak taytları giymek görüntünüzü doğrudan etkilemektedir. Bütün dikkatleri bu noktaya toplayacaktır. Bütün dikkatleri üzerinize çekecekmişsiniz gibi düşünebilirsiniz fakat gerçek böyle değil. Parlak ve desenli tayt giymek vücudunuzun normal boyutlarından çok daha büyük gözükmesine yol açar. Bu yüzden fit bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, tayt modeli seçerken koyu renkli modeller tercih etmeniz yerinde bir karar olacaktır.

Kısa Tayt Tercih Etmek

Kısa tayt giymeyi tercih ederseniz, bu tercih bacaklarınızın normalden daha kısa gözükmesinin yol açacaktır. Bu yüzden uzun ve bilek hizasına kadar gelen tayt modellerini tercih etmeniz faydalıdır. Bu sayede normalden kısa görmek yerine daha uzun bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Alakasız Renkler Seçmek

Tayt giyerken alakasız renkleri tercih etmeyin. Saç ve ten rengi gibi kriterlere göre tayt renginizi belirlemeniz gerekir. Bu sayede tercih ettiğiniz renkler ile daha uyumlu bir görünümünüz olur. Sade ve gösterişsiz bir model tercih ettiğiniz bile şıklığı yakalayabilmeniz bu sayede mümkün olabilir.

Elbisenin Altına Giymek

2000'li yılların ilk dönemlerinde elbise veya etek altına tayt giymek bir ara hiç anlaşılamayacak bir şekilde moda olmuştu. Neyse ki bu moda çok uzun sürmedi ve artık kimse böyle bir trend uygulamıyor. Yine de bu durumun görsel olarak oldukça rüküş ve itici bir tercih olduğunu değiştirmiyor. Farklı veya şık görünmek için bu tarz iyi yanlış davranışlar size bir şey katmıyor. Şık olmak isterken yapılan hataları, sizi yapmak yerine sade bir kıyafet olarak kayıt tercihi daha doğru bir seçenek olacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al