Kadınları Mutlu Etme Yolları
Kadınları anlamanın ne kadar zor ve anlamsız olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Kimine göre bu bir şehir efsanesi , kimine göre ise bu gerçekten doğru... Kadınları anlamanın formulü bu güne kadar bulunmadı bu günden sonra da bulunurmu bilemiyorum ama kadınların içten içe hayran olduğu şeyleri bu yazımızda sizle paylaşacağız...

Ona uzun günaydın mesajları gönderin

Ona uzun günaydın mesajları gönderin

Bir Günaydın Ve İyi Geceler Mesajı Bir Kadının Bir Gününü Mutlu Geçirmesini Sağlar

Bu yazıyı okuyan herkesin ilk aklına gelen şey bir kadını mutlu etmenin en kolay yollarından birinin ona uzun günaydın mesajı ve iyi geceler mesajı atması olduğunu biliyordur. Ama biz yine de söyleyelim. Kadınlar sabahları uzun mesajlarla uyanmaya bayılır. Onlara uzun günaydın mesajı göndererek onların bir gününü güzel geçirmesini ve güne mutlu başlamasını sağlayabilirsiniz. Fazla para göz çıkarırmı bilemiyorum ama emin olun fazla günaydın mesajı asla göz çıkarmaz.

Küçük Detaylar Büyük Mutluluk Demek Sakın Unutmayın.

Küçük Detaylar Büyük Mutluluk Demek Sakın Unutmayın.

Küçük Detayları Unutmayın ve Aynı Zamanda Unutmadığınızı Sürekli Olarak Söylemeyin

Erkekler için "ya ben yine ne yaptım" sık kullanılan kelimeler arasındadır. Erkekler detaylara değil sonuçlara bakarken kadınlar her zaman detaylara bakar. Detayları görmeden sonuçlara ulaşamaz. Unutkan biri olsanız dahi bir kağıt kalemle bir kadını fazlasıyla mutlu  edebilirsiniz. Kadınlar detayların hatırlanması ve hatırlatılmasından çok mutlu olur. Siz siz olun ufak ayrıntıları sakın kaçırmayın.

Ona Varlığınızı Hissettirin , Yanında Olun ve Destek Olun

Ona Varlığınızı Hissettirin , Yanında Olun ve Destek Olun

 Yanında Olduğunuzu Hissettirin, Yalnız bırakmayın

Düşünsenize kız arkadaşınız biriyle tartışıyor ve sürekli olarak karşı taraf kız arkadaşınızı eziyor. İşte o an çok önemli! Siz hemen devreye girerek elinizi onun sırtına koyun ve dünyanın en büyük desteğini arkasına almasını sağlayın. Sizin için ufacık bir hareket olan elini omuzuna atmak onun için dünyanın en büyük cephanesi olabiliyor. Varlığınızı hissettirmek bir kadının en mutlu olduğu anlardan biridir.

Verdiğiniz Sözü Tutmak Hem Güveni Hem Sevgiyi Hemde Saygıyı Diri Tutar

Verdiğiniz Sözü Tutmak Hem Güveni Hem Sevgiyi Hemde Saygıyı Diri Tutar

Sözünüzün Arkasında Durun !

Siz siz olun bir kadına verdiğiniz sözü tutmamazlık yapmayın. Sonra ne olacağını , nasıl bir tepki vereceğini kestirmek çok zor olabilir. Siz bir kadını mutlu etmek için önce güvenini kazanmalısınız, o güveni kazanmak için de verdiğiniz sözleri tutmalısınız. Sözüne güvenmediği bir insanın onu mutlu etmesini nasıl bekleyebiliriz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al