İnstagram'da Yenilik,Artık Başkalarının Gönderilerini Hikayenizde Paylaşabileceksiniz!
Daha önce hikaye de hiç bir paylaşım özelliğine yer vermeyen İnstagram'dan hamle geldi.Sızdırılan görsellere göre Instagram, başkalarının gönderilerini 'hikaye'nizde paylaşmanızı sağlayan bir paylaşım tuşu test ediyor.

ZACHARY SHAKKED PAYLAŞTI!

llk olarak Zachary Shakked‘ tarafından Twitter’da paylaşılan ekran görüntülerini doğrulayan Instagram; ” Biz her zaman arkadaşlarınızla herhangi bir anı Instagram’da paylaşmayı kolaylaştırmanın yeni yollarını test ediyoruz.” dedi. Şimdilik az sayıda kullanıcı üzerinde test edilen bu özellik, bir süre sonra piyasaya sürülebilir.

ELBETTE ENGELLEMEK MÜMKÜN!

Webrazzi'de yer alan habere göre herkese açık hesap kullanan ancak gizliliğe önem veren kullanıcılar ise bu özelliği Ayarlar’dan kapatabilir. Uygulama içinde henüz paylaşım özelliğine rastlamadıysanız, yine de Ayarlar’ı kontrol etmenizde fayda var. Özellik size açılmadıysa ekran görüntüsü almak da her zaman geçerli bir alternatif.   


Image

REGRAM

Hatta kullanıcılar arasında oldukça yaygın olan bu yöntem, Instagram’ın paylaşım seçeneğini düşünmesine yol açmış olabilir. Ne de olsa uygulamanın geçmişte gönderileri ana sayfada paylaşmanızı sağlayan Regram özelliğini test ettiğine yönelik söylentiler de mevcut. Instagram’ın bu özelliğinin nasıl kullanıldığını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al