İnstagram'da Keşfete Düşme Teknikleri Nelerdir? Neler Yapılırsa İnstagramda Keşfete Düşülür?
İnstagram algoritmasında keşfete düşmek için neler yapılmalı bu konuyu sizler için araştırdık. İnstagram'ın keşfet bölümünde önerilenlere düşmek için yapılması gerekenler hakkında detayları araştırdık ve araştırmalarımızı sizlerle paylaşıyoruz. Bakalım instagram'ın keşfet algoritması nasıl çalışıyormuş? İnstagram'ın keşfet algoritması hakkında bilmek isteyecekleriniz Biliniyo'da...

1 milyarın üzerinde kullanıcısı bulunan instagram'ın 2019 yılında getirdiği güncellemeler ardından instagram'ın keşfet algoritmasının çalışma şekilleri de değişti. Eskiden takipçi ve beğeni satın alan kişilerin sürekli keşfete düşmesi ardından instagram butona bastı ve yaptığı güncellemeler ile artık daha aktif ve gerçek takipçili hesapları ön plana çıkarmaya başladı.

Unutmamalısınız ki keşfete düşmek istiyorsanız yapacağınız paylaşımların kalitesi ve insanlar tarafından beğeni toplaması önemli. Eğer fazla insana erişmek istiyorsanız içerikleriniz kaliteli ve özgün olmalı. Önceden atılmış içeriği tekrar paylaşarak keşfet bölümünde sürekli olarak yer alabilmeniz zor. Sizin özgün içerikleriniz hesabınızı ön plana çıkarmanızda size yardımcı olacaktır. 

En önemli tüyonun içerik kalitesi olması ardından paylaşımı yaptığınız saat, içeriğin altında yaptığınız açıklamada bulunan hashtaglar, açıklamanın takipçileriniz tarafında uyandırdığı algı ve etkileyicilik de çok önemli...

Paylaşım Saatiniz ve Hashtagın Önemi

Takipçilerinizin aktif olduğu saatlerde yapacağınız paylaşımlar hesabınızın etkileşimlerini arttıracak ve hesabınızın keşfet yani önerilenler bölümünde düşmesini sağlayacaktır. Kullanacağınız hashtaglar ve konum eklemelerle farklı kitleleri bir araya getiren topluluk alanlarına da ulaşabilmeniz konusunda size yardımcı olacaktır. Hem erişimlerinizi hem etkileşimlerinizi büyük ölçüde arttıracaktır. 

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al