"Etek Giyersen Böyle Olur" Diyerek Taciz Etti
İzmir'de bir avmde sinema filmine giden bir genç kıza etek giydiği için tacizde bulunuldu.İddaalara göre genç kızı taciz eden kişi "etek giyersen böyle olur" diyerek kendini savundu.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir alışveriş merkezinde sinema filmine giriş için bilet alan ve film saatini bekleyen bir genç kıza, karşısında oturan erkeğin tacizine uğradığını iddia etti. Durumu AVM'deki görevlilere bildiren genç kızın şikayeti üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri,tacizci ve genç kızı iddaalara göre aynı araca bindirerek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.

"İki Tarafta Birbirinden Şikayetçi Oldu"

Tacizcinin iddaaları reddetmesi üzerine iki tarafta birbirinden  şikayetçi oldu. İzmir Barosundan avukat talebinde bulunan genç kız, "Elimde deliller var. Karşıma geçip bana bakarak ellerini bacaklarının arasına koyup değişik hareketler yapıyordu. Bunların hem fotoğrafını çektim hemde 15 saniyelik videosunu çektim."dedi.

Tacizcinin polis aracında kendisine 'Etek giyersen böyle olur' dediğini ve karakola giderek şikayetçi olduğunu söyledi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al