Eşsiz Fiziği İle Herkes Onu Model Sansa'da Asıl Mesleğini Öğrenen Şoka Giriyor
Herkesin ilk bakışta model olduğunu düşündüğü Amerikalı Presley Pritchard, aslında bir itfaiye eri. Evet evet doğru okudunuz yanlış anladığınız bir durum yok. Daha 19 yaşında itfaiye teşkilatında göreve başladığı istasyonda görev yapan erkek iş arkadaşları tarafından zayıflığı ile alay konusu olmuştu. Şimdi ise 24 yaşında olan Pritchard, bu düşünceyi akıllarından silebilmek için spora başladı ve 2 yıl içerisinde inanılmaz bir fiziğe ve güce sahip.

ABD'nin Montana eyaletine bağlı Kalispell'de hayalindeki meslek olan itfaiyeciliğe 19 yaşında başladı.

Küçük bir yerleşim yerinde büyüyen Presley Pritchard, iş yerinde büyük sorunlarla karşılaştı. Bunların başında da cinsiyetçi tavırlar yer aldı.

Gördüğü baskıları kırabilmek için azimle çalışmaya başlayan Presley, kısa sürede spor salonunda yaptığı çalışmaların meyvesini almaya başladı.

İlk zamanlar kaldırdığı ağırlık her geçen gün artmaya başladı.

Şu anda iki çocuğu bulunan genç kadın, spor salonuna aralıksız giderek gücüne güç, güzelliğine güzellik katıyor. Presley'nin en büyük destekçisi ise kocası.

Presley, eşinin her konuda desteği olmasa bunları başaramayacağını söylüyor.

18 yaşında ilk çocuğunu doğurduktan sonra vücudunun zayıf düştüğünü ifade eden Presley, şu andaki fiziğinin ise insanlar tarafından kıskanıldığının farkında.

Şimdi, iki çocuk annesi Presley, diğer kadınlara 'güçlü ve erkeklere ayak uydurabileceklerini' göstermek için 66 bin Instagram takipçisine üniformalı fotoğraflarını gururla gösteriyor.

Pek çok insanın itfaiyeci olduğuna inanmadığını ifade ederek "Okuldaki futbol oynayan kızdım ama her zaman en son seçilirdim, çünkü erkek değildim" diyen Presley, şimdilerde bir çok erkeğin örneği olduğunu belirtti.

Presley hikayesini şöyle anlatıyor:

İlk bebeğime sahip olduğum zaman tüm kaslarımı kaybettim. Çok uzun süre yatak istirahati yapmak zorunda kaldım. Gerçekten çok zayıflamıştım.

İşe gidip gelmek benim için çok zor duruma gelmişti. Gücümü tükenmiş hissediyordum ancak asla pes etmedim.

İnsanların benden şüphe etmelerini istemediğim için eşleşmekte de zorluk çektim. Kendimi mahçup hissediyordum.

Fotoğraflarımı paylaşmaya başlamamın ardından insanlar daha çok ilgi gösterdiler. Ben de onlara ilham vermeye çalıştım.

Tüm kadınlar istedikleri zaman yapabileceklerini bilmeli. Asıl önemli olan da budur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al