En Güncel Ve En Güzel Cuma Mesajları Cuma Mesajları Resimli
Haftanın kutsal günü olarak bilinen Cuma Günü için özel cuma mesajları Biliniyo'da... Cuma mesajları nasıl olmalıdır? En güzel cuma mesajları nelerdir? Cuma için özel mesajlar nelerdir? Hayırlı cumalar mesajı önerileri nelerdir? Cuma günü arkadaşlara yollanacak güzel mesajlara örnekler Biliniyo'da...

Cuma günleri tüm müminler arkadaşlarının cuma gününü tebrik etmek için cuma tebrik mesajları bularak onlara güzel cuma günü mesajları yolluyorlar. Müslüman alemi için kutsal bir gün olan cuma gününde arkadaş ve dostlarına cuma günü mesajları yollamak isteyen insanların ihtiyacı olan cuma özel mesajları Biliniyo'da... En özel cuma mesajlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Daha fazla cuma günü mesajları için google'da "cuma günü mesajları biliniyo" olarak aratabilir ve daha fazla güncel ve güzel cuma günü mesajları bulabilirsiniz. Tüm bilmek isteyecekleriniz Biliniyo'da...

O'ki isteyene verir, kalbi duayla dolanın, kalbi huzurla dolar. Allah cumanızı hayırlı eylesin, hayırlı cumalar. 

Rabbim tüm sağlık bekleyenlere sağlık, para bekleyenlere para, huzur bekleyenlere huzur nasip eylesin. Bu cuma da birliğimize dirliğimize bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek olsun.

Can yakan canı yakacağı günü, hayır işleyen hayır bulacağı günü beklesin. O'ki asla yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Hayırlı cumalar.

Rabbim gönlünü sevgiyle, cebini parayla, gözünü güzelliklerle doldursun. Cuman mübarek olsun.

Kalbin duayla, gönlün huzurla ve yüreğin sevgiyle dolup taşsın. Cuman hayırlı olsun.

Ey Rabbim! Dinimizin tüm emirlerini eksiksiz yerine getirenlerden eylesin, cuman mübarek olsun.

Bir müslüman için en hayırlı günlerden olan Cuma hayatında hayırlara vesile olsun, cuman mübarek olsun.

Allahım, elini semaya açan tüm kullarının duasını kabul eyle. Rahmet senden , dert senden , derman senden. Cumamızı hayırlı eyle.

Sen imkansızları imkanlı kılan, yokları var edensin. Allah'ım açtığımız elleri bu kutsal günde geri çekirme. Hayırlı cumalar.

Cuma Mesajları Özel - Hiç Bir Yerde Olmayan Cuma Mesajları

Cuma mesajları dendiğinde ilk akla gelen adres Biliniyo! Biliniyo'nun her hafta güncellenen cuma mesajları ile sizde sevdiklerinize çok beğenecekleri cuma mesajları yollayabilirsiniz. Bu güncel cuma mesajlarını Biliniyo'da bulabilmek için google arama motoruna "Cuma mesajları biliniyo" yazarak ulaşabilirsiniz. Bir sürü cuma mesajları arasından her hafta dilediğinizi seçebilir ve en yeni cuma mesajları ile sevdiklerinizin cumasını kutlayabilirsiniz. 

Dualarımızı duyan rabbim, yüzümüzdeki gülümsemeyi hiç eksiltme. Huzurumuzu kalıcı kıl, Kuranımızın emirlerinden bizi uzaklaştırma. Şeytanın vesveselerinden hepimizi koru. Hayırlı cumalar. 

Allahım, ilimin ve irfanın yok olduğu günümüzdei, ilime de irfana da mümkün kıl. Bizi hayırlı kullarından eyle, sevdiğin kullarından nasip eyle. Cumamız mübarek olsun. 

Nur yüzlü peygamberimizin yolundan bir gün olsun ayırmayan rabbimize şükürler olsun, allahın yar ve yardımı üzerimize olsun. Hayırlı cumalar. 

Önerilen İçerik: Sevgiliye Söylenebilecek Güzel Sözler

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al