e-Devlet Alt-Üst Soy Ağacı Sorgulama Sistemi Açıldı!
Dün gece saatlerinde yapılan güncelleme ile e-devlet kütüğünüzü sorgulama sistemi tekrar hizmete açıldı.E-devletin bir hafta önce açttığı ama yığılmadan dolayı geri kapattığı soy sorgulama sistemi açılır açılmaz sistemde tekrar yavaşlamalar başladı.

Türkiye’nin elektronik devlet kapısı e-Devlet’te milyonların dikkatini toplayan soyağacı sorgulama sistemi yeniden hizmet vermeye başladı. Dün gece geç saatlerde gelen son dakika haberiyle vatandaşlar akın akın e-Devlet soyağacı sorgulama siteminde giriş yapmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yaşanan yoğunluk sebebiyle sistem kısa sürede kilitlenmiş ve hizmet askıya alınmıştı ancak şu an soyağacı sorgulama hizmeti kişileri sırayla işleme alarak biraz daha sağlıklı şekilde işlemeye programlanmış durumda. Aşağıdaki linkten e-Devlet soyağacı sorgulama bağlantısına ulaşabilirsiniz.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAAT EDİNİZ HATASININ NEDENİ NEDİR ?

Bazı vatandaşlar sisteme girdiğinde ilginç sonuçlarla karşılaştı. e-Devlet üzerinden edinmek istedikleri soyağacı bilgileri yerine “Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.” uyarısıyla karşılaştılar. Bu uyarının sebebi henüz bilinmiyor, nüfus kayıtlarında yaşanan belge eksikliği sebebiyle olabileceği tahmin ediliyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al