Çok Güzel Hareketler Bunlardan Survivor Transferi !
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın skeçleri ile gönlümüzde taht kuran, her skecinde kahkalara boğan Ersin Korkut, gelecek sezonun Survivorın da 'Ünlüler' takımı adı altında yarışmada bulunacak.

Bir dönemde skeçleriyle gencinden yaşlısına herkesin gönlüne taht kuran 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı program vasıtasıyla ünlenen başarılı oyuncu Ersin Korkut, Survivor'ın ünlüler takımında ter dökecek.

ÜNLÜLER TAKIMINDA YER ALACAK

Başarılı oyuncu, yeni sezonda 'Ünlüler' takımı adı altında programda olacak. Acun Ilıcalı, yeni sezonda yer alacak olan Korkut haftalık 20 bin lira ücret alacak.

SERGİLEDİĞİ BAŞARISI İLE KISA SÜREDE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İstanbul'a ilk geldiğinde ilk olarak iş bulmak için uğraştı. Gazete'de rastladığı bir ilan gözüne çarptı Merter semtinde bulunan pizza dükkanında bulaşık yıkamak için işe girdi. Korkut'un şansı yaver gitti, akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan BKM kadrosuna ismini yazması hayatınız dönüm noktası oldu. BKM'de çeşitli görevleri üstlenen Korkut, Bana Bir Şeyler Oluyor adlı tiyatro sahnesinde sahne teknisyeni olarak görev aldı. Oyun sırasında Yılmaz Erdoğan'ın izni ile oyunun küçük bir yarısında bir rol üstlenerek sahnede yerini aldı. Seyirciler tarafından bol bol kahkaha ve alkış alan Ersin Korkut, kendisini bir oyuncu olarak seçti.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al