Bir Annenin Günahı Dün Akşam Seyircilerine İlk Fragmanı Sundu!
Kanal D televizyon kanalında yakında seyircisiyle buluşucak olan dizi "Bir Annenin Günahı" ismiyle dikkat çeken, akıl karıştıran,gizemli dizinin fragmanı nefes kesti .

BİR ANNENİN GÜNAHI

Dizide kendi ayakları üstünde durmaya çalışan annenin hayatla olan mücadelesi ve bu mücadele için  savaşması konu ediliyor.

"Bir Annenin Günahı" nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor.

- Konu: Suç ve fail! Bir kadın, bir suç işler, birini öldürür! Sizce kadın olması suçun tanımını değiştirir mi?

- Kadının anne olup olmamasına göre değişir hocam! Ayrıca sosyolojik şartlar verilecek olan kararı etkiler; yani, etkilemeli! Suçu yaratan toplumsal sebepleri göz ardı edersek, bu sadece üstünlerin hukuku olur! Yani yasal mıdır? Evet! Adil midir? Tartışılır!

Sizce  bir annenin çoçuğu için mücadele vermesi onu suçlu yapar mı ? Ne kadar cinayette işlemiş olsa ayaklarının üstünde duran annenin çabaları suçuyla kıyaslanabilir mi ?

Daha öncesinde yayınlanan dizilerin aksine; güçsüz ve masum karakter veya güçlü ve kötü bir kadın karakter yerine dizi masum ve güçlü bir kadın karakteri konu alıyor. Son zamanlarda yayınlanan diziler kadın oyuncuların güzellik ve ihtişam algısını geri plana atarken bu dizi karakter seçimiyle ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Hayatın içinden hissettiren gerçekçiliği yüksek senaryosuyla ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilk fragmanıyla büyük ilgi gördü. Uzun soluklu olay örgüsüyle dizinin sıkı takipçi toplaması bekleniyor. 

OYUNCU KADROSU

OYUNCU KADROSU

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al