Beyazlatan İksir
Her kadın yüzüne önem verir, bakım yapar. Bunun için maddi anlamda da dudak uçuklatan fiyatlarda cilt ve bakım ürünlerine harcama yapar. Artık harcamalara son.

Evde olan malzemeler ile maske yapmayı denediniz mi ? Sizlere önereceğim maske hem doğal , hem kolay hem de çabuk etkisini göre bileceğiniz bir maske önereceğim şimdi maskemizin içindeki malzemelere geçelim 

birinci olarak patates ;Patates  doğal peeling maddesidir, ciltteki lekeleri yok etmeye yardımcı olur. Patates de olan nişasta beyazlatma görevinde de rol oynar .

İkinci olarak gül suyu ; Cildi nemlendirir şişliği azaltır sivilce ve akneyi öneler cildinizi korur.

Üçüncü olarak ; Limon cildi ölü hücrelerden arındırır. Sivilce  izleri ve cilt lekelerini giderir ve hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar . Cildi nemlendirir.

Dördüncü olarak; Bal içinde bulunan b3 vitamini: Sivilce ve diğer iltihaplı cilt sorularının iyileşmesine katkıda bulunur. Cildin kuruluğunu önleyip nemli kalmasını sağlar. 

Maske 'nin Hazırlanışı

Patatesin kabuklarını soyup 3-4 parçaya doğrayıp robottan geçirin. Eğer robotunuz yoksa rendeleye bilirsiniz 

5 kaşık gülsuyu ilave edip karıştırın içine 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limon sıkıp karıştırın 

Bal cildi canlandırıyor ve parlatıyor. 

Limon güneş lekelerini gideriyor 

patatesin beyazlatma özelliği var 

bu verdiğim formülü  1 hafta kadar buzdolabında saklayarak günde 1 kez şeklinde kullana bilirsiniz. Boynunuza  ,dekolte kısmına, koltukaltınıza, kollarınıza, ellerinize ve yüzünüze uygulaya bilirsiniz .

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al