"Benim Şifremi Kimse Bulamaz" Kullandığınız Şifreyi Kaç Kişi'nin Şifresi Gösteren Web Sitesi
İnsanların kendisine özel şifrelerin zor olduğunu düşünen kişilere ne kadar basit olduğunu göstermeyi amaçlayan Word of Heart adlı web sitesi, aynı şifreyi kullanan herkesle eşleştiriyor.

Her yıl sayısız kişi, belirlediği basit şifreler ile kişisel bilgilerini siber korsanlara kaptırıyor. Buna rağmen hala internet ortamında en çok kullanılan şifreler 123456 veya 123456789 yapılıyor.

Kryzysztof Zając, ilk başta yalnızca bir şaka düşüncesiyle ortaya attığı fikrin hayata geçirilmesinin eğlenceli olabileceğini düşündü ve internet sitesi oluşturdu: Word of Heart. Sitenin amacı basit, bir kullanıcı adı ve şifre belirleyerek siteye giriş yapıyorsunuz. Ardından , sizin kullanmış olduğunuz şifreyi kullanan herkesi eşleştiriyor.

Temel olarak sitenin bir amacı bulunmuyor. Fakat dilerseniz siteye e-posta adresinizi, Twitter ya da Facebook profilinizin bağlantısını bırakabiliyorsunuz. Eğer ‘111111’, ‘asdasd’, ‘password’ gibi akla ilk gelen şifreleri kullanırsanız, sizinle aynı şifreyi kullanan çok kişi olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al