Barkın Bayoğlu Kimdir ?
Bütün herkese motor sevgisini aşılayan bir adam'dı Barkın Bayoğlu ama daha öğreteceği çok şey olmasına rağmen genç yaşta aramızdan ayrıldı.Toprağın bol olsun Barkın Bayoğlu

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.

İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle iglili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Türkiye’de motosiklet denilince akla gelen belki de ilk isim olan Barkın Bayoğlu korkunç bir kaza yaptı. Altın Elbiseli Adam olarak bilinen ünlü motosikletçi kaza sonucu hayata gözlerini yumdu.  Peki Barkın Bayoğlu kimdir, nerede kaza yaptı, nasıl öldü? İşte detaylar…

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDE KAZA YAPTI

42 yaşındaki motosiklet tutkunu Barkın Bayoğlu, dün gece yarısı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde kaza yaptı.
Kaza sırasında bir kişiyle kafa kafaya çarpıştığı öğrenilen Altın Elbiseli adam lakaplı Barkın Bayoğlu, ne yazık ki hayatını kaybetti.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al