Saha Öncesi Tekme Tokat Birbirine Giren İki Takım Kim ?
Düzce’de, Bölgesel Amatör Lig takımı Kaynaşlı Belediyespor, Gaziantep Ankas Spor Kulübü ile top koşturacağı hazırlık maçında iki takım oyuncuları tekme tokat birbirlerine girdiler. Arbede sırasında yara alan 3 Kaynaşlıspor oyuncusu en yakın hastahaneye kaldırıldı

Kaynaşlı'nın Fenerbahçe Topuk Yayla Tesisleri’nde, dün, Kaynaşlıspor ile Gaziantep Ankas Spor futbolcuları, karşılaşma için bir aradalardı. Hazırlık maçına çıkmadan hemen önce Gaziantep Ankas Spor ile Kaynaşlıspor futbolcuları arasında ufak bir sürtüşme başladı ve yerini kavgaya bıraktı. Nedeni hali hazırda henüz bilinmiyor.

İki takım oyuncuları birbirlerine tekme tokat saldırdı. Gaziantep Ankas Spor futbolcuları, yere düşen Kaynaşlıspor oyuncusunu sert müdahele ile tekmeledi. Arbede sırasında 3 Kaynaşlıspor oyuncusu zarar gördü.

MÜSABAKA İPTAL EDİLDİ

Sağlık ekiplerinin olay yerinde bulunma avantajı ile ilk müdahaleyi yapmaları ardından 3 takım oyuncusunu, ambulans vasıtası ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Gaziantepli takım oyuncuları ise Kaynaşlı Jandarma Komutanlığı’nda göz altına alındı.

Diğer yandan Kaynaşlıspor oyuncuları'nın yaralandığı haberini alan ilçe sakinlerinden bir grup, Soluğu Topuk Yaylasında aldı. Bir takım insan topluluğu ise gecenin ilerleyen saatlerine kadar Jandarma Komutanlığı önünden ayrılmadı. İlçe sakinlerinin uzaklaşması ile Gaziantep oyuncuları, Jandarma ekiplerinin eşliğinde Düzce’den çıkartıldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al