Albert Riera Tekrar Galatasaray'da !
Daha önce Galatasaray formasında ter döken 38 yaşındaki Albert Riera, Terim'in yardımcısı olarak sarı-kırmızılı takım kadrosuna yeniden ismini yazdırdı.

Geçen sezonu istenilene göre tamamlayamayan Galatasaray, yeni sezondaki hazırlıklarına bugün tekrardan çalışmalarına  başladı. Florya'da bulunan Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yapan
Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in de ekibine yeni bir düzenlemeye gidildi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera, teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı ünvanı ile tesiste antrenmana çıktı.

Hasan Şaş, Ümit Davala ve Levent Şahin'den sonra İmparator, yardımcıları olarak futbolu bırakan Selçuk İnan, eski öğrencileri Necati Ateş ve Albert Riera'nın ismini verdi. Riera, 2011/2012 yılları arasında Yunan ekibi Olimpiakos'tan Galatasaray'a transferi gerçekleşmişti, 2014 yılına kadar da Süper Lig'de top koşturmuştu.

Bir diğer yandan, bugünkü gerçekleşen idmana resmi sözleşmeye imzalarını atan Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan da katılım sağladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al