27 Nisan 2020 Burç Yorumları !
27 Nisan 2020 Burç Yorumları biliniyo'da. Sizde uzman burç yorumcuları tarafından yapılan burç yorumlarımız ile Burcunuzun özelliklerini öğrenebilirsiniz. Günlük burç yorumları ile gününüzü nasıl geçireceğinizi ve karakteristik özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. 27 Nisan Burç Yorumları Biliniyo'da.

KOÇ BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

KOÇ BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında düşünerek hareket edeceğimiz bir dönemdeyiz.

Acele kararlar vermekten kaçınıp, her detayı göz önünde bulundurarak ilerlememiz, riskli yatırımlara girmemizi engelleyebilir. Ancak çok ağır hareket etmemiz durumunda yeni fırsatları kaçırmamız da mümkündür.

Bu süreçte değişen iletişim dinamikleri ay sonuna kadar zihninizi maddi güvenliğinize odaklayabilir. Para ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir ve ticari fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yeni para kazanma kaynakları konusunda sakin ve emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Yeni müşteriler bulmak, toplantı, anlaşma ve sözleşme imzalamak için çalışacaksınız.

Yatırım yapmak ve geleceği garanti altına almak için kazandığınız paranın bir miktarını biriktirebilirsiniz.

BOĞA BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

BOĞA BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimiz ve hayatımız ile düzenlemeler yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Yavaş ve emin adımlarla belirlediğimiz hedeflerimize ilerleyebiliriz. Her zamankinden daha fazla konuşkan ve girişken olmamız da mümkündür.

Değişen iletişim dinamikleri ile zihinsel enerjiniz ve iletişim gücünüz artarken, eğitim, seyahat, iş ve ticari fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Düşünceleriniz bencil ve sabit hale gelebilir, biraz daha esnek olmalısınız.

Merkür’ün burcunuzdaki seyahati siz Boğa burçlarını kişiliğinizi, yeteneklerinizi ve projelerinizi insanlara anlatmak konusunda destekleyecek. Projelerinizle ilgili olarak sunumlar hazırlayabilir ve insanlara iletebilirsiniz.

İKİZLER BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İKİZLER BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sakin bir şekilde iç dünyamızı gözden geçireceğimiz bir döneme giriyoruz.

İnsanlardan uzaklaşarak, kendi başımıza kalmak, düşüncelerimizi düzene sokmak isteyebiliriz.

Zihninizi iç dünyanıza yönlendirebilirsiniz. Maddi konular ve aşk yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız olabilir. Kendi duygu ve düşüncelerinizi irdeleyebilir, gizli planlar yapabilirsiniz.

Bilinçaltı, arkadan dönen işler, kapalı yerlerde çalışmalar, hastaneler ve hapishaneler, gizli düşmanlar, kayıplar, arkanızdan yapılan dedikodular konularında hareketlilik olabilir.

Bilinçaltınızda hatıralarınızı canlandırabilirsiniz. İletişiminizi daha geri plandan sürdürmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

YENGEÇ BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımızın canlanabilir, eski arkadaşlar ile tekrar bir araya gelebiliriz.

Bir süredir aklımızda olan bir fırsat hakkında bu dönemde harekete geçmemiz mümkündür. Hayallerimizi somut planlara dönüştürme konusunda adım atabiliriz.

Sosyal yaşamınızdaki iletişimler güçlenebilir. Arkadaşlarınızdan daha fazla haber alabilir, ekip çalışmalarına katılabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlar yapabilir yeni projeler üretebilirsiniz.

Merkür sizi arkadaşlar, sosyal çevre, dernekler ve klüpler alanınızdan etkileyecek. Arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. Sosyal çevrenizde yeme, içme, gezme eğlenme gibi boğa burcu temalarını yerine getirebilirsiniz.

ASLAN BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

ASLAN BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde amaçladığımız noktaya adım adım ilerlemek için yeni planlar yapabiliriz.

Mantıklı, temkinli ve akılcı davranışlarımız üstlerimiz tarafından takdir edilebilir. Ancak fazla temkinli davranarak, yeni kariyer fırsatlarını kaçırmamaya dikkat etmeliyiz.

Geleceğiniz ve kariyeriniz üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. İş bağlantıları ve görüşmeler yapabilir, mesleğinizle ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

Merkür sizi iş hayatı ve kariyer alanınızdan etkileyecek. İş hayatınız ve kariyerinizde sağlam ve emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Projelerinizde aşırı risk almadan temkinli ve ihtiyatlı davranacak. Yatırım amaçlı işleri ön plana alacaksınız.

BAŞAK BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

BAŞAK BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde uzun süredir aklımızda bulunan bir eğitim ya da bir yurt dışı seyahati somutluk kazanabilir.

Eğitim ya da yabancı ülkelerle ilgili emek verdiğimiz bir projede mutlu sona ulaşabiliriz. Bu süreçte ilginizi farklı kültür ve uzak ülkelere yönlendirebilirsiniz. Uzaklarda bulunan kişilerle iletişiminiz güçlenebilir ve seyahate çıkabilirsiniz.

Merkür sizi yabancılarla ilişkiler, yurt dışı işler, yüksek öğrenim ve akademik çalışmalar, hukuksal konular alanınızdan etkileyecek.  Yurt dışında eğitim almak için program yapabilirsiniz.

Yabancı müşterilerle yurt dışında ticaret yapmak isteyebilirsiniz ve bu konuları araştırabilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili mahkeme açmak ya da davanız ile ilgili gelişmeler elde etmek için çalışabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

TERAZİ BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Risk almadan alacak verecek dengesini oluşturmak gündeminizde olacaktır.

Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar kaçınacağımız bir dönemdeyiz. Ancak önümüze gelen yeni yatırım fırsatlarını, fazla ağırdan alarak kaçırmamaya dikkat etmeliyiz.

Bu dönemde zihninizi maddi ve finansal konular daha fazla meşgul edebilir. Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar, hisseli paralar ile ilgili bilgi paylaşımları yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

Merkür, Terazi burçlarını başkalarının parasını yönetme, kredi, borç, alacak, nafaka, miras konularında etkileyecek. Kredi sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edebilir borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

AKREP BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

AKREP BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile daha fazla empati kurabilir, sorunlarımızı akılcı bir şekilde çözmeye çalışabiliriz.

İlişkimiz ya da ortaklıklarımız ile ilgili uzun süredir planladığımız bir şeyi gerçekleştirebilir ya da nihai bir karara varabiliriz.

Bu süreçte zihninizi özel ilişkilerinize ve işbirliklerine yöneltebilirsiniz. Eş ve ortağınızla iletişiminiz güçlenebilir. Yeni teklifler alabilir, bazı sözleşmeler imzalayabilirsiniz.

Merkür sizi ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızdan etkileyecek. İkili ilişkilerde iletişiminizi geliştirmek için sakin ve sabırlı bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Ortaklık kurmak istediğinizde ise şartları çok iyi değerlendirecek ve analiz edeceksiniz.

YAY BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım-22 Aralık)

YAY BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım-22 Aralık)

Sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, sabırlı, temkinli, düşünerek hareket eden, soğuk kanlı bir imaj çizebiliriz.

İşle ilgili projelerde yeteneklerimiz ve çalışkanlığımız, iş arkadaşlarımız tarafından takdirle karşılanabilir. Aşırı çalışma yüzünden sağlığımızın bozulmamasına dikkat etmeliyiz.

Günlük yaşamınız hareketlenebilir. Bazı iş seyahatleri, eğitim ve toplantılar gündeme gelebilir. Sağlığınız zihninizi daha fazla meşgul edebilir.

Merkür sizi gündelik çalışmalar ve sizin için çalışanlar alanınızdan etkileyecek. Gündelik işlerinizi yürütürken sakin ve tutarlı bir şekilde çalışmalarınızı yürüteceksiniz.

Sizin için çalışan kişilerle olan iletişiminizde pratik ve yapıcı tavırlar sergileyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

OĞLAK BURCU  27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda bir şeylerin sonuca ulaştığı bir döneme giriyor olabiliriz.

İlişkimiz yoksa önümüze uzun vadeli bir ilişki yaşayacağımız biri çıkabilir. Bugüne kadar hobi olarak gördüğümüz bir konuyu, maddi kazanç sağlayacağımız somut bir projeye dönüştürebiliriz.

Aşk ve sosyal yaşamınız hareketlenebilir. Yeteneklerinizi yazılı ve sözlü daha iyi ifade edebilir, çocuklarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Merkür sizi aşk ve ilişkiler, hobiler, çocuklar, spekülatif kazançlar alanından etkileyecek. Aşk ve ilişkinizi sağlam temelleri olan bir ilişki haline getirmek için çalışabilirsiniz. Hobilerinizi el becerinizi geliştirmek için keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

KOVA BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde bol bol misafir ağırlayabilir, birlikte yiyip içtiğimiz, keyifli sohbetler ettiğimiz masalar kurabiliriz.

Evde, bir huzur ve denge ortamı hâkim olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili uzun süredir sonuçlanmasını beklediğimiz bir konu çözüme kavuşabilir.

Bu dönemde zihninizi ev ve aile ile ilgili konular daha fazla meşgul edebilir. Aile üyeleri ile iletişiminiz güçlenebilir, kardeş, kuzen, yeğen gibi akrabalar sizi ziyarete gelebilir.

Merkür sizi aile bireyleri, ev ve yerleşim yeri, gayrimenkul alanınızdan etkileyecek. Aile bireylerinizle iletişiminizi sakin ve emin adımlarla arttırabilirsiniz.

Ev ve yerleşim yerinizle ilgili olarak yatırım amaçlı yeni bir ev, arsa, tarla gibi gayrimenkuller satın alabilirsiniz.

BALIK BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

BALIK BURCU 27 Nisan 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde keyifli bir döneme giriyoruz.

Aramızdaki sorunlara daha sabırlı ve sakin yaklaşabilir, birlikte güzel zamanlar geçirebiliriz. Bir süredir aklımızda olan bir eğitim fırsatını değerlendirmek için uygun bir dönem olabilir. İşle ilgili kısa ama zevkli yolculuklara çıkabiliriz.

Bu süreçte günlük yaşamınız hareketlenebilir ve yakınlarınızla iletişimleri güçlendirebilir. Kısa seyahatler yapabilir, birçok haber duyabilirsiniz. Ticari hayatınız canlanabilir, maddi içerikli bazı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Merkür sizleri iletişim, sosyal medya, eğitim, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalar alanından etkileyecek. Eğitim projesi hazırlayabilir ve eğitim vermeye başlayabilirsiniz.

Sosyal medya alanında çalışmalarınızda temkinli ve sakin bir şekilde yürütebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla olan ilişkilerinizde sakinlik, huzur ve aidiyet hissiyle hareket edeceksiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al