11 Yaşında Bacağı Kesilmişti Ama Dünya Markalarını Peşinde Koşturuyor
Kemik kanseri nedeniyle 11 yaşında sağ bacağını kaybeden Tessa Snyder hayata öyle sıkı tutundu ki, şuan tüm dünya markaları reklam yüzü olması için peşinden koşuyor.

    Philadelphialı Model Tessa Snyder 11 yaşında sağ bacağında oluşan kemik kanserinden dolayı , sağ bacağını kaybetmişti. 

    Tedavilere başlanması ardından agrasif kemoterapi ile kanseri yenerek hayata o kadar sıkı tutundu ki gelecekte hayalini kurduğu tüm her şeyi gerçekleştirdi. Küçüklüğünde yıldız bir model olmayı hayal eden Snyder şuan bir çok dünya devi markayı peşinden koşturuyor.

    Bacağının kesilmesi ardından protez bacakla hayatına devam eden Snyder, kendisini hala güzel ve seksi bulduğunu her röportajında belirtiyor.

    Bir dergiye verdiği röportajda,"Protezimi tamamen kabul etmem neredeyse 20 yıl sürdü" diyen Snyder, "Onu giymek istemediğim günler ya da acı hissettiğim günler oluyor. Ama anladığım tek bir şey vardı; değiştiremeyeceğim şeylerden nefret ederek hayatımı yaşamaya devam edemeyecektim."  açıklamalarında bulundu.


      Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

      Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

      Comments

      https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

      0 comment

      Write the first comment for this!

      Facebook Yorumları

      Disqus Yorumları

      smm panel Twitter Trend Topic Al