Para karşılığı çocukların görüntüsünü çeken Gaga Bulut'un 15 yıla kadar hapsi isteniyor
Sosyal medya hesabı için çektiği bir videoda iki erkek çocuğunu kullanarak uygunsuz görüntüler çeken ve 1,5 ay önce gözaltına alınan 'Gaga Bulut' lakaplı Bulut Altuğ'un 6 aydan 15 yıla kadar hapsi istendi. Gaga Bulut'un kameramanlığını yapan Fatih Bilgehan B. için de 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Gaga Bulut, çocukların görüntüsünü Youtube kanalında paylaşmıştı.

Bulut Altuğ Kimdir?

Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ'un görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu. 

  • İzmir'de para karşılığı 'çocuklara yönelik istismar' görüntülerini çekip, sosyal medya hesabında takipçi ve para kazanmak amacı ile paylaşan 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ ile ilgili iddianame hazırlandı.

Alsancak Birinci Kordon'da özellikle 15 yaş altında bulunan mağdur çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar yaptıran Altuğ için 6 aydan 15 yıla kadar, kameramanlığını yapan tutuksuz sanık Fatih Bilgehan B. için de 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istendi.

Çocuklara Sarkıntılık Yaparak İstismar Etti!

Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Aydın Sökeli olan Bulut Altuğ'un senaryolaştırıp Youtube'da yayınladığı 18 dakikalık görüntü incelendiğinde 15 yaş altı ya da 15-18 yaş aralığında olduğu tespit edilen mağdurlara para karşılığı çeşitli görevler verdiği, mağdurlara sarkıntılık sureti ile cinsel istismarda bulunma suçu işlediğine dikkat çekildi. Altuğ'un müstehcen görüntüleri, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yaydığı, görüntülerin üretiminde çocukları kullandığının tespit edildiği, kameraman Fatih Bilgehan B'nin de yardım eden sıfatı ile sorumluluğunun bulunduğu vurgulandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al